Някой веднъж каза, че жените са по-слабият пол. Това вероятно е вярно, но не всеки отговаря на определението. Астролозите отбелязват: някои дами са в състояние да дебалансират дори най-упорития, силен мъж. Как? Безкрайни истерици и искания. Възможно ли е да се изчисли дама с характер? Лесно! Всичко, което трябва да направите, е да погледнете своя зодиакален знак.

Водолей

Жена, родена под този знак, не може да си представи съществуването без страсти. Ако няма “емоционален допинг” – партньорът ще има трудности. Дама с характер на урагана ще разруши всичко по пътя си. Тя може да отмъщава за обиди с нервни сривове, сълзи и всякакви заплахи. В такива моменти е безполезно да успокоявате Водолея – по-добре е да се преместите на безопасно разстояние и да оставите „концертът“ да приключи.

Лъв

Лъвицата е особено „гореща“ по време на стресови периоди: когато нещо се обърка на работа или у дома, те не изпълняват нейните изисквания. Тя е толкова избухлива, че случайно успява да извади очите на нарушителя. Освен това всяка дреболия може да разстрои тази жена. За съжаление, дама, родена под огнен знак, не е способна на компромис.

Стрелец

Жената Стрелец често хвърля истерици за дреболии – в това тя е абсолютно подобна на Лъвицата. На другите понякога им е трудно да се досетят защо и защо красавицата е скандална. Астролозите обаче съветват изобщо да не се навлиза в подробности – причината може да е измислена и нереалистична. Причината за всичко е богатото въображение, с което природата е надарила Стрелеца.

Овен

Представителят на този знак е буквално изтъкан от противоречия. Изненадващ факт: истериките на Овен се случват, ако всъщност тя се справя добре. Когато ситуацията е наистина плачевна и изглежда, че няма изход от тъмнината, жената е в състояние да се мобилизира и да хвърли всичките си сили в премахването на неприятностите. Е, някой наистина харесва този темперамент!

Риби

Жената Риби е емоционално създание. Тя не обича, когато някой игнорира думите или действията й, затова е склонна да размишлява. Срещайки се с безразличния, представителят на този знак се вбесява и започва да ги подлудява. И друга причина за истерия може да бъде липсата на чувство за хумор у партньора. Едно нещо радва: жената Риби е много бърза.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST
 17. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 18. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 19. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА