Стефан Стоянов: Възползвахме се от нашите положения и победихме

0
136

Стефан Стоянов: Възползвахме се от нашите положения и победихме

© Botevplovdiv.bg

Временният наставник на Ботев Пловдив Стефан Стоянов изрази задоволството си от победата с 2:1 срещу Локомотив София в плейофите на Първа лига. Според него съставът се е възползвал от положенията си и е победил. Той смята, че най-вероятно следващият треньор ще е чужденец. 

“Възползвахме се от нашите положения и победихме. Футболистите са изморени в края на сезона. Имаше период, в който бяхме натрупали загуби, но успяхме да успокоим хората за кратък период. Намерихме правилните позиции на някои, други получиха почивка. През второто полувреме направихме промени. Локомотив София владееше повече инициативата, но трябва да сме доволни от всички на терена. Играха спокойно и на база на втората част спечелихме закономерно”, сподели той.

“Ако налагането на българи е политика, би било супер. Ако трябва да говоря от мое усещане, въпреки тези 4 точки, вероятността аз да остана треньор е много малка. Вероятно треньорът ще бъде чуждeнец”, продължи наставникът.

“До мача ни с Арда има 3-4 дни. Можем да проведем тренировъчен процес. Ще играем с тези, с които разполагаме. Ще участват най-вече юноши, ще усетят атмосферата, но ще имат нужда и от подкрепа, надявам се да я дадем. Да покажем, че футболисти и публика в Ботев са едно”, допълни Стоянов.

Стефан Стоянов]]>

Не пропускайте новините и през телеграм канала ни: https://t.me/ndt1eu

Източник