Спортен самолет падна край село Оризари, двама загинаха

0
897

Спортен малък самолет е паднал тази сутрин край пловдивското село Оризари, а двамата мъже в летателния апарат са загинали.

Това съобщи за Агенция “Монитор” кметът на селото Йордан Тотев. По думите му инцидентът е станал около 10.15 часа в съботната утрин. Свидетели от селото са разказали, че самолетчето е имало повреда на крилото. Не е ясно дали пилотът се е опитал да се приземи на стадиона или не е имал време за това. Машината е паднала близо до брега на река Марица, зад местния стадион.

Очевидци са подали сигнала за падналия спортен самолет на 112 и на мястото много бързо са пристигнали екипи на полицията, пожарната и бърза помощ. За съжаление те само са констатирали смъртта на двамата мъже вътре. Все още не е ясна самоличността на загиналите.

Сигналът е получен около 10.20 часа, потвърдиха от полицията в Пловдив. Оттам уточниха, че двуместен частен самолет е паднал край стадиона в селото. Загинали са двама души в самолета. Към момента текат огледи, гласи официалното съобщение от властите.
Очаквайте подробности!

Източник: monitor.bg

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8.  България – Китай 中国-保加利
  1. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST