Писмени източници показват, че древните египтяни, както и много други народи на Земята от този период, са използвали звук по време на изграждането на пирамидите и други колосални структури. Въпреки това във всички съвременни учебници примитивната строителна технология все още се описва с помощта на многобройни роби, въжета, блокове и т.н.

Може би всичко това е така, защото няма надеждни данни, че с помощта на звук такива чудеса могат да бъдат извършени, т.е. да се преодолее гравитацията. Оказва се, че дори в тридесетте години на миналия век в Тибет се е наблюдавала звукова левитация от Анри Киелсън, авиоинженер от Швеция. Той не само подробно описва как тибетските монаси са използвали тръби и барабани, както и хорови песнопения, за да вдигат с леснота  каменни блокове с диаметър около 2 метра до височина от 400 метра, където е бил построен храмът („камъчетата“ сами са се издигнали нагоре по планината), но и като учен той подробно описва целия процес до най-малките детайли (колко хора имало, как стоели, какво пеели, разстоянията между всички точки и участници в този процес, както и много други неща).

Поразителни в това описание са числата, които са кратни на “Пи”, пропорциите на “златната част” и т.н., но най-важното е, че самият учен наблюдавал този удивителен процес. Както Анри Киелсън отбелязва тогава, не може да има никакво съмнение, че всички други древни цивилизации са знаели как да използват звуковата левитация. Нищо чудно, че маите, постигнали безпрецедентни висоти в строителството на различни храмове, сгради, пътища и съоръжения за напояване, без да познават колелото: и те просто не се нуждаели от него…

Но след почти един век от описанието на звуковата левитация от Киелсен, а учениците все още използват съвременни учебници, че древните египтяни, както и другите хора от този период, са издигнали пирамиди и храмове на практика носейки камъните на гърбовете си. И в случай, че „камъчето“ като цяло не може да бъде повдигнато, като например мегалитните каменни блокове в Баалбек, тогава или настава мълчание или жонглиране на фактите.

Но може би описанието на звуковата левитация на Хенри Киелсен се оказва съмнително или дори ненадеждно? И това не е вярно. Днес физиците в много страни, включително Русия, са доказали с опит, че това е напълно възможно. Нещо повече, японските учени от Токийския университет Юн Рекимото, Такаюки Хоши и Йоичи Охий демонстрираха на света как с помощта на звукови вълни може да се преместват различни малки неща в пространството, като детски кубчета, и обещаха, че в близко бъдеще ще могат да манипулират такива обекти с всякаква маса и тегло. Експертите на НАСА вече се интересуват от тази технология, а не само те… А според съвременните учебници пирамидите са все още „построени” от 100 хиляди робски армии почти на ръка, въпреки че това е невъзможно дори от гледна точка на логиката.  https://blitz.bg

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST