Знаеш ли, че има определени секс навици, които притежават различните зодии? Виж с какво се характеризира твоя знак.

Овен – 1. Най-вероятно е да си преминала през „сухото заклинание“, продължило повече от две години след загубата на девствеността ти. 2. Издръжливост, издръжливост, издръжливост … и повече издръжливост. Овенът издържа най-дълго по време на секс, средно около 31 минути. 3. Най-вероятно си използвала секс играчка (близо 70 % от Овните са използвали някакъв вид играчки поне веднъж). 4. Овенът е цар на фалшивите оргазми.

Телец – 1. 21% от Телците заявиха, че са ОК с отворената връзка. 2. По-голямата част от Телците по-скоро биха се отказали от социалните медии за една година заради секса. 3. Ти се влюбваш дългосрочно. 57 % от Телците имат романтична връзка към момента на проучването. 4. Най-малко вероятно е да искаш да „подправиш“ сексуалния си живот (47 % от Телците нямат нужда от разнообразие в леглото).

Близнаци – 1. Най-вероятно лъжеш за броя на сексуалните си партньори. 2. Най-малко вероятно е да имитираш оргазъм по време на секс. 3. Най-вероятно е все още да си девствена (21 % от Близнаците, които участваха в проучването, заявиха, че никога не са правили секс). 4. Ти си най-колебливият знак: не можеш да се откажеш от социалните медии заради секса за една година.

Рак – 1. Ти си знакът, които прави най-много секс, като 47 % от Раците правят секс повече от 8 пъти месечно. 2. Ти си най-авантюристичната зодия, която прави секс на всяко друго място, освен на леглото си. 3. Раците са големи фенове на „Ездачката“. 37% заявиха, че това е любимата им поза. 4. Най-вероятно е да имаш секс авантюра за една вечер.

Лъв – 1. Има най-голяма вероятност да свалиш някой в чата. 2. На 47% от вас им харесват мръсните приказки по време на секс. 3. За 73% от вас размерът е много важен за приятното сексуално изживяване. 4. Ти си най-големият фен на използването на превръзки за очи по време на секс.

Дева – 1. Най-вероятно си имала няколко сексуални партньори в университета. 2. Отворена си да участваш в тройка. 3. И най-вероятно си склонна да правиш секс на първа среща (35% от Девите вече са правили това). 4. Има най-малка вероятност да експериментираш с хора с различна сексуална ориентация.

Везни – 1. Ти си най-големия фен на „Кучешката“ поза. Всъщност 67% от Везните казват, че е сред първите три любими секс пози. 2. Най-малко вероятно е да използваш презервативи. 3. Везните мастурбират ежеседмично – средно четири пъти седмично. А 25% от Везните споделят, че мастурбират повече от пет пъти седмично. 4. Ти си най-предубедена, когато става дума за предишния опит на партньора ти. 51% от Везните казват, че гледат на някого отрицателно, ако е имал повече секс партньори от тях.

Скорпион – 1. Най-вероятно е да използваш белезници по време на секс. 2. Освен това е най-вероятно да купуваш презервативи онлайн. 3. Ти си знакът, който има най-голям късмет с онлайн запознанствата (36% от Скорпионите са се запознавали със сексуален партньор чрез приложение или сайт за запознанства). 4. Има най-голяма вероятност да откриеш, че предиграта е надценена.

Стрелец – 1. Най-вероятно е да използваш презерватив всеки път, когато правиш секс. 2. Има най-малка вероятност да използваш лубрикант по време на секс. 3. Има най-малка вероятност да правиш секс на първа среща. 4. Също така е най-вероятно да предпочиташ да правиш оралнен секс, отколкото да получаваш такъв.

Козирог – 1. 67% от анкетираните Козирози казаха, че не са имали дългосрочна романтична връзка. 2. Ти си най-големият фен на ароматизираните презервативи. 3. Ти си най-големият фен на мисионерската поза. 4. Най-вероятно е да получаваш оргазъм повече от веднъж по време на секс.

Водолей – 1. Що се отнася до мастурбацията, вие сте най-честите потребители на секс играчки. 2. Най-малка е вероятността да участваш в тройка. 3. Най-малко вероятно е да правите секс на друго място извън леглото. 4. Водолеите, в сравнение с всеки друг знак, са най-добрите в използването на лубриканти.

Риби – 1. 27% от Рибите са снимали секс видео с партньора си. 2. Най-вероятно е да си имала отворена връзка. 3. Ти си най-големия фен на вибраторите! 4. Има голяма вероятност случайно да си нарекла партньора си с погрешно име по време на секс.

http://www.cosmopolitan.bg/

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. РИБОЛОВ
 9. ГЮВЕЧ
 10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. България – Китай 中国保加利
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 3. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
loading...