ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на лидера на добричките социалисти Мая Димитрова, която се е родила точно на важната за всеки социалист дата 9 септември. Здраве, успехи във всичките й лични и обществени дела, обич, уважение и осъществени добри начинания желаем на г-жа Димитрова ние от НДТ!

РОЖДЕНИК днес е управителят на ДКЦ 2 в Добрич д-р Валери Веселинов. Нека самият той е здрав, нека управляваното от него лечебно заведение дарява здраве на хилядите си пациенти, нека успява във всичко добро, с което се заема и нека има много подови за радост!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с утрешна дата казваме с обич на

Веселина Карамилева. И макар от години да не живее в Добрич, ние – нейните приятели от НДТ и от дамски клуб „Майчина грижа“, знаем, че тя ще прочете пожеланията ни за здраве – на нея и прекрасното й семейство, за успехи във всичките й добри начинания, за много обич у дома и много уважение от страна на всички, които я познават, за много споделени весели емоции с двамата юнака Борил и Симеон, които вече са едни палави големи момченца. Бъди здрава, Веси и продължавай да помагаш на Доброто!

ЛЮБИМИЯТ НА хиляди добруджанци вестник “Нова добруджанска трибуна” става на 13 септември на цели 28 години. Години на обич към нашите читатели, на много трудности, но и на много позитивни емоции. Години, в които успяхме не просто да поднасяме важните за всички четива, но и да помагаме за реализирането на добри за добруджанци каузи, да помагаме на хората, които имат нужда от нас и разбира се – да ги информираме за всичко онова, което биха искали да знаят и да им даваме трибуна – да кажат онова, което биха искали да споделят със света. Затова в аванс си желаем още 128 години да го има вестникът на добруджанци. А на всички свои читатели, приятели и рекламодатели желаем да са здрави и заедно да се опитваме да направим нашата Добруджа по-хубава и по-желана за живот, работа и развитие!

РОЖДЕНИК на 13 септември е Почетният гражданин на Добрич, дългогодишният журналист Йовчо Карамфилов. За здраве и успехи са нашите пожелания към него!

  • Benedetta Caretta Collection

  • Luciano Pavarotti & Lucio Dalla – Caruso