С ИМЕТО СИ дойде на този свят внукът на дългогодишната кметица на село Царевец Маргарита Стоянова. Малкият Мартин се роди навръх Баба Марта – с перфектните мерки 3.5 кг и 50 см и е третият син на щастливите си мама Светослава и татко Мартин, които изказват огромната си благодарност за щастливото събитие и за грижите на целия екип на д-р Дянкова. Мъничето вече си е у дома – за радост на батковците Валери и Марк. А ние от НДТ му желаем да расте здрав, умен, палав и усмихнат и да радва всички, които го обичат! А на прекрасното му семейство честитим от сърце огромното щастие, озарило техния дом с трима малки юнака!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на волейболния спец Евгени Попов, с пожелания за здраве, за много обич у дома, за много радостни емоции и много истински приятели!

РОЖДЕНИЧКА утре е директорката на детска градина „Слънчице“ Пенка Миланова. За здраве, сбъднати мечти и живот, изпълнен от светлината на детските усмивки са нашите пожелания към нея!

РОЖДЕНИК на 7 март е началникът на хирургичното отделение в МБАЛ-Добрич д-р Мирослав Попов. Здраве, лични и професионални постижения и безброй благодарни пациенти наричаме в аванс на д-р Попов ние от НДТ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казваме на Мариела и Здравко Иванови, които в неделя празнуват годишнина от щастливия миг, в който се врекоха във вечна любов под звуците на Менделсон. Да са здрави и да се обичат още дълги години, да живеят в светлина и хармония, да се радват деца и внуци, да правят добро и да им се връща добро – желаем на семейство Иванови ние от НДТ!

РОЖДЕНИК на 7 март е председателят на дружество „Военноинвалид“ Димитър Илиев. Здраве, успешно справяне с нелеката задача, на която се е посветил и успехи в добрите му начинания желаем на г-н Илиев!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казваме в аванс и на неонатоложката от Добрич д-р Снежана Александрова, която е рожденичка в неделя – с пожелания за здраве, успехи във всичките й добри начинания и много поводи за искрена усмивка!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 8 март инж. Пламен  Станчев  –  общински съветник от групата на ГЕРБ в община Добричка и секретар на общинското ръководство на партията. Здраве, успехи в добрите му начинания, обич и уважение желаем на г-н Станчев ние – неговите приятели от По-добрия вестник. Желаем му още да нарисува с присъщия си талант десетки картини, съхранили красотата на света, който ни заобикаля!

РОЖДЕНИК на 8 март е директорът на добричкия клон на „Уникредит Булбанк” Братой Братоев. За здраве, успехи и пълни банкови трезори са пожеланията на НДТ!

НА ДАМСКИЯ ПРАЗНИК 8 март се е родила главната медицинска сестра на Психодиспансера в Добрич Марияна Жулева. Нека е здрава и щастлива, нека се радва на обич, уважение и сбъднати мечти!

ОСМОМОРТЕНСКА РОЖДЕНИЧКА е и Мария Христова – дългогодишен директор ЦДГ №8. На дамата, която продължава да обучава млади педагози, ние от НДТ желаем да е здрава и да успява във всичко добро, с което се заеме!

РОЖДЕНИК на 8 март е Танер Ниязи – кмет на село Градница. Нека е здрав и нека работи с ентусиазъм за хората от повереното му населено място!

Adriano Celentano

Уитни Хюстън

 Емил Димитров
loading...