ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес от сърце на приятеля на По-добрия вестник Григор Алексиев, с пожелание той и прекрасното му семейство да са здрави, да му се случват хубави неща, всичко добро, с което се заеме, да е успешно и да намира поводи за искрена усмивка!

РОЖДЕН ДЕН празнува днес колежката Жулиета Николова, а ние от НДТ й желаем здраве, успехи, сбъднати мечти и винаги да е на „грелана на новините“!

ОТ СЪРЦЕ честитим днешния рожден ден на г-жа Стефка Василева, с пожелания да е здрава, да се радва на успехи във всичките си добри начинания, да бъде обичана, уважавана и да има безброй поводи да се усмихва!

ИМЕН ДЕН празнуват днес хората с имена Лъчезар и Лъчезара, а ние от НДТ им желаем лъчезарни делници и празници и много светлина и хармония в живота!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с утрешна дата казваме на д-р Димитрина Каменова – ръководител на Департамента за модерни обучителни методи към ВУМ, с пожелания да е здрава, да продължи да успява в дебрите на педагогиката, да се радва на уважение, сбъднати мечти и нови научни постижения!

РОЖДЕНИК УТРЕ е съпругът на колежката ни Дияна Стефанова Димитрин, а всички ние от НДТ от сърце му желаем още от днес да е здрав, да успява в бизнеса, да се радва на много приятели, на много удовлетворение и най-вече – на прекрасното си семейство!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН казваме на Силвия Иванова – старши експерт предучилищно възпитание в отдел „Образование и култура”, която празнува утре. Нека е здрава и обичана и нека всичко хубаво, с което се заеме, й носи радост и удовлетворение!

РОЖДЕНИК в събота е Георги Градинаров, който – освен, че е член на общинското ръководство на ГЕРБ-Добричка, известен лектор по Кабала, прочут зеленчукопроизводител от Одринци, е и голям приятел на НДТ. Та затова ние още от сега му наричаме да му се сбъдне по много от всичко хубаво, за което помечтае. Но най-вече му желаем да е здрав, прекрасното му семейство да продължи да му бъде радост и вдъхновение, да се множат последователите на Кабала, които вярват в доброто, което ще ни споходи само, ако сме единни. И още му желаем – да хване големи риби, докато броди с риболовната си компания по гьолове и морета и разбира се – да ни почерпи от улова!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме в аванс на колегата Ангел Радилов, който създаде и поддържа форума за култура „Подиум“. Нека е здрав и нека споделените от него добри новини на културно-просветния и духовен фронт се множат!

РОЖДЕН ДЕН празнува в неделя създателката на Пронюз Добрич Станислава Кръстева. Здраве, успехи, поводи за радост и журналистически находки й желаем в аванс ние от НДТ!.

ИМЕН ДЕН на 1 ноември празнуват всички с името Аргир. Нека са здрави и нека доброто, сторено от тях им се връща стократно!

  • Поручик Галицин / Poruchik Galicin / + превод – Pemaro

  • Ако си дал – Емил Димитров

  • Happy Birthday Freddie Mercury!