ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН казваме днес – на Еньовден, на хората с имена: Биляна, Ивет, Ивета, Денислав, Деница, Деян, Деяна, Диана, Диян, Дияна, Енчо, Еньо, Яна, Янаки, Яне, Янета, Яни, Янизар, Янизара, Янимир, Янимира, Янин, Янина, Янис, Яниса, Янислав, Янислава, Янита, Яница, Янка, Янко, Янчо. Нека всички те са здрави, нека в живота им царят светлина и хармония, нека мислят Добро, нека правят Добро и нека Добро да им се връща!
А СПЕЦИАЛНИ поздрави за празника отправяме на един специален Енчо – художника Енчо Андреев, с пожелания за обич у дома, радост с малкото слънчево дете Оги, много успехи и много нарисувана красота!

РОЖДЕНИЧКА УТРЕ е Росица Йорданова – зам.-кмет „Икономическо развитие и европейски фондове“ в Община Добрич. А ние от НДТ от днес й желаем от здраве, успехи и сбъднати мечти да не се отърве. И нека под нейно ръководство Добрич има видим успех в икономическото си развитие!
В АВАНС изпращаме поздрави с утрешна дата към столицата – по повод рождения ден на Дияна Тилкова, една дама, за която няма тайни в сферата на туризма. Бъди здрава и успявай с усмивка във всичко добро, което си наумиш, Диди – казваме ние от НДТ!
ИМЕН ДЕН на 27 юни празнуват хората с имена Панайот, Пантелей и Панчо. Нека са здрави и нека добрите им начинания получават небедна подкрепа!
ПОЗДРАВИ В АВАНС изпращаме към морската столица, където от години живее и работи колежката ни Кръстина Маринова. Тя празнува рожден ден на 28 юни, а ние й желаем да е здрава, да има безброй журналистически находки и безброй поводи за усмивка!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с дата 28 юни казваме на Иван Иванов – общински съветник от ГЕРБ в Тервел, с пожелание да е здрав и да работи с ентусиазъм за хората от добруджанската община!

loading...