ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на г-жа Правда Димова, с пожелания за здраве, за осъществени добри начинания, за много искрени приятели и още много спечелени европроекти!

НАВРЪХ 24 май рожден ден празнува Димитър Василев – управител на „Пътнически превози“ и общински съветник от МК ГЕРБ (СДС) в Добрич. Нека е здрав и нека успява с усмивка във всичко добро, с което се заеме!

ПОЗДРАВИ КЪМ столицата с дата 25 май изпращаме към нашия съгражданин и областен управител на Софийска област Митко Михайлов. За здраве, за много искрени приятелства, оцелели през времето, за много успехи и за много обич са пожеланията към рожденика, поднесени в аванс!

ИМЕН ДЕН празнуват на Възнесение Господне – 25 май, всички с имената: Спас, Спаска, Спасена, Спасимира. Здраве им желаем ние от НДТ! И нека всичко добро, което мислят и правят, получава безусловна небесна подкрепа!

В АВАНС честитим предстоящия на 26 май рожден ден на доц. д-р Божана Байчева, с пожелания за здраве и сбъднати мечти!

РОЖДЕН ДЕН на 26 май празнува Димитър Чернев – общински съветник от МК ГЕРБ (ЗНС) в община Добричка. Нека е здрав и нека работи активно за хората от най-голямата българска община!

РОЖДЕНИК на 27 май е Кирил Кирилов  –  общински съветник от ГЕРБ в Шабла.За здраве и много успехи в добрите му начинания са пожеланията , поднесени в аванс!

С ОБИЧ честитим, предстоящия на 28 май рожден ден на една страхотна млада дама – Нина Димитрова. Бъди здрава, Нинка, бъди щастлива и обичана, нека слънчицата у дома – Тео и Боби продължават да бъдат твоя радост и гордост и нека в живота ти цари само Добро!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на Цветана Вълчанова, която празнува на 28 май. И макар, че живее и работи в столицата, тя сто на сто ще получи нашите наричания за здраве, обич, светлина и хармония в живота. И ще усети нашата приятелска прегръдка от разстояние!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 28 май колежката ни Надежда Карапанчева. Здраве, обич, сбъднати мечти и безброй журналистически находки желаем ние от НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на г-н Димитър Митев от Крушари, който празнува на 29 май. Нека е здрав, нека прекрасното му семейство продължи да му бъде повод за радост и гордост и нека в живота му има много поводи за усмивка!