ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на  бизнесмена Галин Георгиев, прославил някога Добрич с постижелинията си в леката атлетика. Здраве, успехи в бизнеса и много поводи за радост желаем на рожденика ние от НДТ!

ИМЕН ДЕН празнуват днес всички дами с името Лидия. Здраве и сбъднати мечти им желаем ние от НДТ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН с утрешна дата казваме на хората с имена Захари, Захарина и Хари. Нека са здрави и всичко добро, което правят, се увенчава с успех!

НА СВЕТЛИЯ ПРАЗНИК Благовещение имен ден празнуват: Благовест, Благовеста, Благой, Благойна, Блага, Благо, Бонка, Бончо, Мариан Мариана, Мариян, Марияна, Евелина, Евангелина. Нека всички те са здрави, нека благите вести да спохождат домовете им всеки ден, нека в живота им царят светлина и хармония!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН в аванс казваме на хората с имена: Габи, Габриела,Габриел, Гавраил, Гавриела, Гаврил, Гаврила, Гавраила, които празнуват на 26 март, с пожелания за здраве и успехи в добрите начинания!

РОЖДЕНИК на 26 март е Петко Игнатов – общински съветник в община Добричка. Здраве и активна работа в полза на хората от най-голямата българска община желаем ние от НДТ!

ПРАЗНИК има на 26 март приятелят на НДТ Марин Христов. Поводът – рожденият ден на внучката му  Ростислава. На младата дама, която става на прекрасните 15 години, желаем да е здрава, обичана, все така успешна – в училище, в пеенето и в театралното изкуство. Желаем й да расте щастлива и успихната! А на цялото семейство – тяхното пораснало, умно и красиво момиче да продължи да им бъде радост и гордост!