ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Валентина Русева – директор ЦДГ „Първи юни”. Нека е здрава и нека се радва на детски усмивки и сбъднати мечти!

РОЖДЕНИК днес е добричкия поет Александър Белчев. Здраве и творчески успехи желаем ние от НДТ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН казваме днес на всички с прекрасните имена Вера, Вяра, Надежда, Любов. Нека от здраве, успехи във всичко добро, с което се заемат, вяра, надежса и любов в живота не се отърват – желаем от сърце ние от НДТ!

В АВАНС честитим рождения ден на председателя на ЗК “Черно море” Младен Мартинов – с пожелания за здраве, богат урожай и много успехи в добрите начинания!

РОЖДЕНИК на 19 септември е председателят на Дружество на инвалидите „Надежда” Олег Темелков. За здраве и за много удовлетворение в работата за хората с проблеми са нашите пожелания!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на кмета на село Лясковец Божко Божков, който празнува на 19 септември. Нека е здрав и нека работи с ентусиазъм за хората от повереното му населено място!

РОЖДЕН ДЕН на 20 септември празнува Дарина Иванова – една прекрасна дама, която – освен, че е дългогодишен специалист в чуждоезиковото обучение, е запозната в детайли с тънкостите на туризма и намира време и много енергия да върши добрини с дамите от клуб „Майчина грижа“. Затова и ние от НДТ, и добротворките от организацията, от сърце желаем на Дарито от здраве, обич, успехи, добри приятели, добри дела и безброй поводи за радост да не се отърве!

В АВАНС казваме Честит рожден ден на кмета на село Зърнево Гюлай Бекир, който празнува на 21 септември. Нека е здрав и нека успява във всичко добро, което прави за хората от добруджанското село!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме в аванс на Радослав Йорданов – общински съветник в Крушари и общински ръководител на ГЕРБ в добруджанската община, който празнува на 21 септември. За здраве, за много успехи в бизнеса, за много щастие у дома и за много енергия в работата за хората от община Крушари са нашите сърдечни пожелания към рожденика!

С ОБИЧ честитим рождения ден на една красива и умна млада дама, която в Деня на независимостта става на прекрасните 17 години – Мария Стефанова, дъщерята на нашата колежка Дияна, която познаваме и на която се радваме, откакто се е родила. Здраве, много истински приятели, много любов, много шестици… въобще по много от всичко най-прекрасно желаем на Мимето всички ние! А на мама и татко Димитрин – тяхната пораснала дъщеря да продължи да им бъде повод не само за радост, но и за гордост с успехите си, в които ние не се съмняваме!

В АВАНС И ОТ СЪРЦЕ честитим рождения ден на Живка Станкова, която празнува на 22 септември. За здраве, много сбъднати мечти и много поводи за усмивка са нашите пожелания към дамата!

РОЖДЕН ДЕН на 22 септември празнува д-р Силвия Демирева. Нека е здрава, нека дарява здраве и нека се радва на обич, уважение и има много поводи за радост!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме на бизнесмена Марьо Марев, който празнува на 23 септември – с пожелания за здраве и много успехи във всичките му добри начинания!

В АВАНС казваме честит рожден ден на една стилна дама – Светлана Радева. Нека е здрава, нека красотата, която създава, й носи удовлетворение и нека се радва на много светлина и хармония в живота!

Fausto Papetti – Come Vorrei

 

 

 

loading...