РОЖДЕНИЧКА утре е известната добричка гинеколожка д-р Калина Дянкова. Да е здрава, да има много поводи за усмивка и да продължава да „пали“ стотиците усмивки по лицата на своите пациентки, на които помага да дарят живот!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме на юриста Георги Коларов, който празнува утре, с пожелания за здраве и много успехи в добрите му начинания!

РОЖДЕНИК утре е арх. Красимир Пампоров и положително ще получи безброй поздрави и пожелания за здраве, успехи, творческо вдъхновение и  искрени приятелства, към които се присъединяваме и ние от НДТ!

ЕДИН МЛАД господин празнува утре рожден ден – Александър Ташев. Да е здрав, да радва мама Вили и татко Ташо със шестици, успехи и усмивки!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме с обич в аванс на Мария Дончева, една от сърцатите дами на клуб „Майчина грижа“, която празнува на 17 април. Нека е здрава, нека в живота й да има светлина и хармония, нека децата и внуците й продължат да бъдат нейна обич и гордост. И нека стореното от нея добро й се връща стократно!

РОЖДЕНИК на 17 април е приятелят на По-добрия вестник Герасим Герасимов. На утвърдения педагог желаем от сърце здраве, обич, уважение, щастие у дома и благодарността на безброй успели млади хора, у които е запалил искрата на любознателността!

ПОЗДРАВИ към столицата отправяме в аванс на г-жа Керанка Манковска, която празнува рожден ден на 18 април. Да е здрава, да й се случват хубави неща, да има много поводи за усмивка и да се радва на много добри приятели й желаем ние от НДТ, както и добротворките от клуб „Майчина грижа“!

РОЖДЕН ДЕН на 18 април – в Международния ден за опазване паметниците на културата, празнува завеждащият фонда в отдел „Нова и най-нова история“ в РИМ Живко Марков. Да е здрав, да се радва на уважение и обич и да бъде все така ентусиазиран и всеотдаен в работата си му желаем ние – неговите приятели от НДТ!

ИМЕН ДЕН на 18 април празнуват всички с имена Виктор и Виктория. За здраве, за щастие и за сбъднати мечти са нашите пожелания към именниците с победно име!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на Христо Христов – общински съветник от МК ГЕРБ(СДС) в Каварна, който празнува на 19 април. За здраве и активна робота в полза на хората от община Каварна са пожеланията на НДТ!

Scorpions

CELINE DION

ИСКАМ – (QIERO) – АДАМО

 

loading...