ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на главния секретар на Областна администрация Румен Русев. Здраве, много поводи за лично щастие и професионално удовлетворение и много позитивна енергия в работата за благото на хората от нашата Добруджа – желаем на г-н Русев ние от НДТ!

ИМЕН ДЕН ПРАЗНУВАТ утре: Андрей, Андриан, Андреа, Андриана, Първан, Пръвка, Първанка, Храбър, Храбрин, Силен, Силка, Дешо, Дешка. Здраве, сбъднати мечти и небесна закрила желаем на всички тях!

А специални поздрави отправяме в аванс на една прекрасна млада дама – Андриана, дъщеря на нашата колежка Галя Тодорова. Нека е здрава, нека Енчо и малкият сладур Оги я правят много щастлива! И нека всичко добро, с което си науми, се сбъдне!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на Павлинка Андриянова – офис сътрудник на ГЕРБ в Тервел, която празнува в неделя. За здраве, успехи и сбъднати мечти са нашите пожелания!

В АВАНС честитим рожден ден и на Олга Пейчева – сътрудник на евродепутата Емил Радев, която също празнува в неделя. Нека от здраве, щастие  успехи в добрите начинания да не се отърве!

НДТ поздравява и всички своите приятели във фейсбук!

loading...