ОТ СЪРЦЕ ЧЕСТИТИМ днешния рожден ден на колежката ни Ивалина Костадинова – човекът, който дълги години виртуозно съчетаваше ограмотяването на хиляди добрички деца с намирането и отразяването на хиляди новини от Добруджа. Бъди здрава, Иве, нека имаш много поводи за радост, нека в живота ти е светлина и хармония, нека се радваш на много приятели, много щастие и безброй сбъднати мечти!

ГЛАСЪТ НА ОБЛАСТНА управа Виржиния Георгиева празнува днес рожден ден. Здраве, щастие у дома, много поводи да се усмихва с успехите на прекрасните си пораснали деца и разбира се – много позитивни новини за Добричка област, които да споделя с всички нас, желаем на рожденичката ние от НДТ!

РОЖДЕНИК утре е г-н  Иван Петков. Нека е здрав, нека има много приятели и много поводи за радост!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с утрешна дата казваме на прокурор Веселин Вичев, с пожелания за здраве и много успехи!

РОЖДЕН ДЕН празнува утре юристът Милчо Каменски, а ние от днес му желаем да е здрав и да се радва на успехи във всичките си добри начинания!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме с утрешна дата на д-р Ивайло Петев, човекът, който умело съчетава ръководството на отделението по акушерство и гинекология в МБАЛ-Добрич с изковаването на общински решения, в качеството му на съветник от МК ГЕРБ (СДС) в Добрич. Здраве желаем на рожденика ние от НДТ, нека продължи да дарява живот и усмивки на хиляди майчини лица, нека му се случват само хубави неща и нека бъде успешен във всичко добро, което прави!