ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на шефа на хирургично отделение в МБАЛ-Добрич,  д-р Мирослав Попов, с пожелания самият той да е здрав, да продължи да дарява здраве, да се радва на уважение и благодарни пациенти!

РОЖДЕНИЧКА днес е известната добричката неонатоложка д-р Снежана Александрова. Здраве, успехи, много щастие и много сбъднати мечти желаем на дамата ние от НДТ!

ГОДИШНИНА от прекрасния миг, когато станаха семейство, празнуват днес Мариела и Здравко Иванови. Да отпразнуват заедно диамантена сватба им желаем всички ние, нека са все така щастливи един с друг, с деца, внуци и приятели! И нека светлината и хармонията съпътстват живота им!

РОЖДЕНИК днес е Димитър Илиев – председател на дружеството на военноинвалидите в Добрич. Нека е здрав, нека продължи да помага на пострадалите и нека му се случват само хубави неща!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме в аванс на директора на „Булбанк“ Братой Братоев, който празнува утре. За здраве, осъществени добри намерения и пълни банкови трезори са пожеланията към рожденика!

НАВРЪХ 8 МАРТ се е родила главната медицинска сестра на добричкия Психодиспансер Марияна Жулева. А ние от днес й желаем здраве, успехи и безброй сбъднати мечти!

ЗА ЗДРАВЕ ще черпи утре – на най-дамския ден от годината, педагожката, помогнала да пораснат здрави и умни хиляди добрички малчугани Мария Христова. Честит рожден ден казваме на дамата ние от НДТ, с пожелания да е здрава и да има хиляди поводи за усмивка!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с утрешна дата казваме на инж. Пламен  Станчев  –  общински съветник от МК ГЕРБ (ЗНС) в община Добричка. Нека е здрав, нека успява във всичко добро, с което се заеме, нека е обичан и уважаван. И нека продължи да рисува прекрасните си творби!

РОЖДЕНИК утре е кметът на село Градница Танер Ниязи. Нека е здрав и нека работи с ентусиазъм за хората от повереното му населено място!