СВЕТСКА КЛЮКА /ВИДЕОПОЗДРАВ/

0
288

 

РОЖДЕН ДЕН празнува днес секретарят на Община град Добрич Калина Георгиева. Здраве, успехи, много поводи за усмивка и въобще – по-много добро от всичко, за което си помечтае, желаем на дамата ние от НДТ!

ОТ СЪРЦЕ честитим днешния рожден ден на д-р Антония Абаджиева, с пожелания да е здрава, да се радва на прекрасното си семейство, на сбъднати мечти, на усмихнати дни и на много искрени приятели!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на директора на НОИ Пламен Петров, с пожелания за здраве, много успехи в отговорната работа и  много осъществени добри начинания!

РОЖДЕНИЧКА днес е кметицата на село Тянево Иванка Костадинова. Здраве, щастие  и активна работа в полза на хората от повереното й населено място желаем ние от НДТ!

ИМЕН ДЕН празнуват на 10 февруари всички с имената: Харалампи, Валентин, Вальо, Валентина, Валя, Валери, Валерия. Здраве и небесна подкрепа на всичките им добри начинания желаем ние от НДТ!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 11 февруари бившата ни колежка Татяна Иванова. Здраве, обич, радост и успехи във всичко добро, с което се заеме, й желаем ние от НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме от днес на Снежана Атанасова – служител в  Община град Добрич  която празнува на 11 февруари. А пожеланията ни са за здраве, много щастие и много поводи за искрена усмивка!

ИМЕН ДЕН празнуват на 11 февруари хората с редките имена: Влас, Власи, Власка, Власена и Власенка. Здраве, щастие и успехи в добрите им начинания им желаем ние от НДТ!

В АВАНС честитим рождения ден на кметския наместник на Дебрене Иванчо Енчев, който празнува на 12 февруари. Нека е здрав, уважаван и нека работи с хъс за хората от хубавото добруджанско село!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН в аванс казваме на всички с имената: Евлоги, Евлогия и Зоя, които празнуват на 13 февруари. Нека здравето и щастието са техен ежедневен спътник!