РОЖДЕН ДЕН празнува днес изпълнителният директор на МИГ Добричка Надежда Василева. Нека е здрава и нека продължи да помага на хората от най-голямата българска община да осъществяват проектите си за бъдещето!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с утрешна дата казваме на Васил Цветанов – общински съветник от МК ГЕРБ(СДС) в ОбС в Ген. Тошево, с пожелания за здраве и активна работа за хората от добруджанската община!

РОЖДЕНИЧКА утре е колежката ни Таня Топалова, а ние още от днес й желаем да здрава и щастлива! И да има много поводи да се усмихва!

ИМЕН ДЕН празнуват утре всички с имената: Симеон, Симеона, Симон, Симона, Симо, Сима, Симана, Мона. Нека са здрави и нека всичките им добри мисли и дела получават небесна подкрепа!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 4 февруари Десислава Петрова – член на общинското ръководство на ГЕРБ-Балчик, а ние от днес й желаем здраве и успехи във всичко добро, с което се заеме!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН казваме от днес на всички с имената: Агата, Агатия, Добрин, Добринка, които празнуват на 5 февруари. Нека са здрави, а Доброто да е техен ежедневен спътник!

А СПЕЦИАЛНИ поздрави отправяме към една специална дама – Добрична Градинарова, с пожелания да се сбъднат всичките й мечти!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на компютърния специалист Красен Давидов, който празнува на 6 февруари, с пожелания за здраве и много успехи!

ОТ СЪРЦЕ честитим предстоящия на 6 февруари рожден ден на бившия кмет на Община Тервел Живко Георгиев. На човека, когото безкрайно уважаваме и смятаме за свой приятел, желаем най-много здраве! И по много добро от всичко, което си пожелае. Желаем обич, уважение и осъществяване на всички добри намерения!

РОЖДЕНИК на 6 февруари е писателят-краевед Георги Казанджиев, а ние от НДТ още от днес му наричаме да е здрав и да продължи да съхранява за поколенията късчета от героичната история на родния край!

В АВАНС честитим рождения ден на кмета на село Безводица Марин Дянков, който празнува на 6 февруари, с пожелания за здраве и много ентусиазъм в работата за хората от повереното му населено място!

ИМЕН ДЕН празнуват на 6 февруари всички с имената: Пламена, Огнян, Огняна, Светлин, Светльо, Светла, Светослава. Здраве и успехи в добрите им начинания желаем ние от НДТ!

А НАЙ-СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ отправяме към Светослав Петков. Нека е здрав, обичан, все така иновативен и все така да помага на четириногите бездомничета!