ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на д-р Илиян Братованов, с пожелания самият той да е здрав, да продължи да дарява здраве и да се радва на много благодарни пациенти и осъществени добри намерения!

РОЖДЕНИК днес е Васил Балчев – общински съветник от ГЕРБ в Крушари. Нека е здрав и нека работи е ентусиазъм за хората от хубавата добруджанска община!

ЕДНА ПРЕКРАСНА млада лекарка, която е избрала специализация в трудната област на хирургията, празнува утре рожден ден – Ирина Митева, на която всички ние от НДТ от сърце желаем да е здрава, обичана, все така отговорна към избрания житейски път, все така упорита, все така ученолюбива… Да е обичана и да се радва на цялото щастие на света! А на мама Креми и татко Стельо желаем тяхното пораснало момиче да продължи да ги радва и да им бъде повод за гордост!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ден казваме в аванс на Иван Баджаков  – член на общинското ръководство на ГЕРБ в Шабла, който празнува на 27 януари, с пожелания за здраве и успехи в добрите начинания!

РОЖДЕНИК на 28 януари е Жеко Киряков, а ние от днес му наричаме да е здрав и в живота му се случват само хубави неща! А най-прекрасните честитки днес са от цялото му прекрасно семейство, което много го обича!

В АВАНС честитим предстоящия на 29 януари рожден ден на кмета на село Красен Тошко Тачев. Здраве, успехи, щастие и много поводи за радост желаем на рожденика ние от НДТ! И нека продължи да се грижи както досега за прекрасното кътче от Добруджа, съхранило толкова      история!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме и на дългогодишния директор на СУ „Св.св. Кирил и Методий“ Тодор Георгиев, който също празнува на 29 януари. Нека е здрав, нека успява във всичко добро, с което се заеме, нека има много поводи за радост!

РОЖДЕНИК на 29 януари е общинският ръководител на ГЕРБ-Добрич, Красимир Николов. А ние от днес му желаем здраве, успехи, обич, уважение и активна работа в полза на хората!