ДВОЕН ПРАЗНИК има днес в дома на семейство Дукови – любимата им внучка Мартина става на цели 13 години, а нейната майка – Татяна, има имен ден. На прекрасното, много умно и много талантливо дете всички ние от НДТ желаем да продължи да расте здраво, да осъществява мечтите си и да бъде гордост и радост за цялото семейство! А на мама Таня, която днес и именничка, а на 14 януари – рожденичка, от здраве, обич, сбъднати мечти и безброй поводи за усмивка да не се отърве през цялата година!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на бизнесмена и общински съветник от групата на ГЕРБ (СДС) в Добрич Галин Господинов, с пожелания за здраве, успехи в добрите начинания и активна работа в полза на добричлии!

ИМЕН ДЕН празнуват днес всички с имената Таня и Татяна. Нека от здраве, светлина и хармония в живота да не се отърват – им желаем ние от НДТ!

РОЖДЕНИК на 14 януари е дългогодишният началник на Бюрото по труда в Добрич Васил Сивков. Здраве, успех във всичко добро, с което се заеме, много добри приятели и много поводи за усмивка му желаем в аванс ние от НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН от сърце казваме в аванс на един сърцат човек – – Марин Христов, който празнува на 14 януари. Бъди, здрав, бъди все такъв добър приятел, добър рибар, добър градинар и най-вече добър човек, бате Марине!

КМЕТЪТ НА ДОБРИЧ Йордан Йорданов е рожденик на 15 януари. А ние в аванс му желаем да е здрав, да работи активно за хората от града, да има поводи да отчете ползотворен мандат в края на годината. А в личен план да се радва на уважението на съгражданите си!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на Фроска Ташева, която празнува на 15 януари. Бъди здрава, Роси. И нека ти се случват само хубави неща!

В АВАНС честитим рождения ден на г-жа Ценка Иванова, която празнува на 16 януари. Здраве, сбъднати мечти  и много поводи за усмивка желаем на дамата всички ние от НДТ!