ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН казваме днес на хората с името Стамат, с пожелания за здраве и успехи във всичко добро, с което се заемат!

С УВАЖЕНИЕ И РЕСПЕКТ  честитим утрешния рожден ден на приятеля на По-добрия вестник проф. Евгений Сачев. Здраве, още десетки написани книги, които съхраняват за поколенията българщината и приноса на нашата нация към световната цивилизация, още много студенти, имащи невероятната възможност да се докоснат до неговия интелект, още много приятели и въобще – по много от всичко хубаво, за което си помечтае, желаем на проф. Сачев ние от НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с утрешна дата казваме на Юлия Върбанова –

с пожелания за здраве, успехи и много поводи за усмивка!

РОЖДЕН ДЕН празнува утре Божидар Димитров, а ние от днес му наричаме да е здрав и да се радва на обич, уважение, успехи и добри приятели!

РОЖДЕНИК утре е  Живко Спасов – общински съветник и общински ръководител на ГЕРБ в Шабла. Нека е здрав и нека работи с ентусиазъм за хората от красивата морска община!

В АВАНС честитим рождения ден на  Денис Тахиров – член на общинското ръководство на ГЕРБ  в Балчик, който празнува утре, с пожелания за здраве и да успехи в добрите начинания!

ИМЕН ДЕН празнуват утре всички с имената: Ана, Анна, Анка, Ани, Янко, Янка. Нека са здрави и нека тяхната небесна покровителка света Ана закриля добрите им мисли и дела и донесе светлина в домовете им!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме в аванс на Красимир Ялнъзов  –  общински съветник от ГЕРБ Шабла, който празнува на 10 декември, с пожелания за здраве и много осъществени добри начинания!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 11 декември Гласът на Община град Добрич  Паша Градешлиева. А ние още от днес й наричаме от здраве, светлина и хармония в живота да не се отърве! Да се радва на обич, уважение и сбъднати мечти! И да има безброй добри новини за Добрич, които тя всекидневно да споделя чрез перото си с всички жители на града! 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на бившия кмет и настоящ общински съветник от МК ГЕРБ (СДС) в Добрич  Детелина  Николова, която празнува на 12 декември, с пожелания за здраве, успехи, много поводи за радост и активна работа за хората  на Добрич!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 12 декември известният добрички инфекционист д-р Венета Йовева. А ние още от днес й наричаме самата тя да е здрава, да продължи да дарява здраве, да има много поводи за усмивка и да се радва на безброй сбъднати мечти!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на кмета на село Плачи дол Атанас Пенев, който празнува на 12 декември. Нека е здрав и нека работи с несекващ ентусиазъм за по-добрия ден на хората от повереното му населено място!

ИМЕН ДЕН ПРАЗНУВАТ на 12 декември всички с имената: Спиро, Спиридон, Дарина, Дариела, Дария. Нека свети Спиридон Чудотворец им даде здраве и бди над добрите им помисли и начинания!

А СПЕЦИАЛНИ поздрави отправяме към един специален именник – мъничкият внук на нашата колежка Дияна Стефанова – Дарко. Нека расте здрав, умен, палав и много щастлив – за радост на всички, които много го обичат!