ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме в аванс на Жанета Белчева – началник на отдел в Бюрото по труда, която празнува утре, с пожелания да е здрава, да има много поводи да се усмихва, да се радва на обич, уважение и сбъднати мечти!

РОЖДЕНИК утре д-р Георги Желев, а ние от днес му желаем здраве, успехи в бизнеса, много искрени приятели и много щастливи пътешествия!

ПОЗДРАВИ КЪМ СТОЛИЦАТА с утрешна дата изпращаме към нашия колега и приятел, компютърния гений Методи Дойчинов. Бъди здрав, бъди щастлив, успявай във всичките си добри начинания, бъди обичан и продължавай да лекуваш компютърните ни „болежки“, Мето!

РОЖДЕНИЧКА на 3 декември е Иванка Костова – кметски наместник на село Росеново, а ние от днес й желаем да е здрава и да работи с ентусиазъм за хората от повереното й населено място!

В АВАНС казваме „Честит рожден ден!“ на д-р Добрин Добрев – управител на ветеринарната клиника „Вива вет“ и вдъхновител на патриотичната организация „46-и пехотен добрички полк“, който празнува на 4 декември. Здраве, много възстановки на героични събития, много спасени животи на четириноги приятели и много успехи във всичките му добри начинания желаем на рожденика ние от НДТ!

РОЖДЕН ДЕН на 4 декември празнува любимата учителка по изобразително изкуство на стотици добрички деца Олга Иванова. Нека е здрава, нека продължи да създава красота и да развива таланта, нека е щастлива и в живата й да е светлина!

ИМЕН ДЕН празнуват на 4 декември всички с имената:Варвара, Варя, Варадин. Нека са здрави и нека света Варвара бди над тях и техните семейства!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН казваме от днес на всички, които празнуват в деня на Света Сава – 5 декември: Елисавета, Сава, Савина, Съби, Събка, Съботин, Съботина, Славка, Славомир, Славчо, Сафка. Здраве, светлина и хармония в живота да съпътстват дните им!