РОЖДЕН ДЕН празнува днес д-р Кремена Митева – главен уредник на Дом-паметник Йордан Йовков. Здраве, безброй успехи, безброй сбъднати мечти и много нови научни постижения желаем на страхотната дама ние – нейните приятели от НДТ! И нека всички членове на прекрасното й семейство продължат да я радват с обичта и успехите си!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Камелия Койчева – дамата, която успешно съчетава работата като зам.-директор в Колеж Добрич с отговорността на общински съветник от групата на ГЕРБ (СДС). Да е здрава и успешна във всичките си добри начинания й желаем ние – нейните приятели от НДТ!

РОЖДЕНИК днес е Красимир Иванов. Нека е здрав и нека всичко добро, с което се заеме, се увенчава с успех!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на г-жа Сияна Фудулова, с пожелания за здраве и много поводи за радост и усмивка!

РОЖДЕНИЧКА днес е г-жа Ивана Митева, на която от сърце желаем да е здрава дълги години, да се радва на много приятели и много поводи за усмивка!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с утрешна дата казваме на кмета на Община Тервел Симеон Симеонов. Нека е здрав, нека работи с ентусиазъм за хората от красивата добруджанска община, нека се радва на обич и уважение, а добрите му начинания се увенчават с успех!

РОЖДЕНИЧКА утре е директорката на ДГ „Радост“- Валентина Господинова, а ние от днес й наричаме да е здрава, все така отдадена на добруването на малките питомци на детската градина, успехите й да се множат, а в живота й да царят светлина и хармония!

ИМЕН ДЕН празнуват утре всички с името Матей. Здраве, щастие и успехи им желаем ние от НДТ!