ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на главния архитект на Добрич Боряна Станчева, с пожелания за здраве, успехи в добрите начинания и много красиви архитектурни решения!

ОТ СЪРЦЕ честитим днешния рожден ден на една прекрасна дама Снежина Кожухарова – старши лаборант в ДКЦ 2 и една от добротворките на дамски клуб  „Майчина грижа“. Бъди здрава и усмихната, Снежи! И нека в живота ти царят светлина и хармония!

РОЖДЕНИК днес е Андрей Вълов – общински съветник от ГЕРБ в  Тервел. Нека е здрав и нека работи с ентусиазъм за хората от добруджанската община!

ПОЗДРАВИ към столицата, където от години живее и работи, изпращаме от сърце на вокалния педагог Светлана Струнджева, с пожелания за здраве, много щастие и много успехи на нейните възпитаници на музикалните сцени!

ИМЕН ДЕН празнуват днес всички с името Нестор. Нека са здрави и нека всичките им добри начинания се увенчават с успех!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с утрешна дата казваме на приятеля на По-добрия вестник Григор Алексиев, с пожелание да е здрав, да има много поводи за радост с прекрасното си семейство, а в живота да му се случват само хубави неща!

РОЖДЕН ДЕН празнува утре журналистката  Жулиета Николова, а ние от днес й наричаме да е здрава, да се радва на много професионални находки и безброй сбъднати мечти!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме от сърце на г-жа Стефка Василева, която празнува утре, с пожелания да е здрава, да успява във всичко добро, с което се заеме и да има безброй поводи за радост и усмивка!

ИМЕН ДЕН празнуват утре всички с имената Лъчезар и Лъчезара. Здраве и лъчезарни делници и празници им желаем ние от НДТ!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 29 октомври проф. Димитрина Каменова – ръководител на департамента за модерни обучителни методи към ВУМ. На дамата, за която няма тайни в педагогическите науки, желаем от сърце да е здрава, да успява във всичките си добри начинания, да се радва на обич, уважение и искрени приятелства!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на Димитрин Стефанов, който празнува на 29 октомври. Здраве, успехи във всичките му начинания, много щастие с прекрасното му семейство и по много хубаво от всичко, за което си помечтае, желаем на Димитрин ние – неговите приятели от НДТ!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 29 октомври  Силвия Иванова – старши експерт предучилищно възпитание в отдел „Образование и култура”, а ние от сега й желаем да е здрава, щастлива и да има много поводи за  усмивка!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с дата 30 октомври казваме от сърце на Георги Градинаров, който – освен, че е член на общинското ръководство на ГЕРБ в община Добричка, че е лектор в Международната академия по Кабала, производител на супер вкусни домати, е и голям приятел на хората от НДТ. Здраве, щастие у дома, успехи във всичко, с което се заеме, непресекваща работоспособност, много поводи за радост и удовлетворение и разбира се – много уловени големи риби, желаем на Гошо ние от По-добрия вестник!

РОЖДЕНИК на 30 октомври е създателят на сайта за изкуство, култура и православие „Подиум“ Ангел Радилов. Нека е здрав и нека се множат красивите събития, които публикува!

В АВАНС честитим рождения ден на създателката на сайта „Про Нюз Добрич“ Станислава Кръстева, която празнува в последния ден на месец октомври, с пожелания за здраве, щастие у дома  и успехи в добрите й начинания!