РУСКАТА МОДЕЛКА CRISTI REN ХВЪРЛЯ СЕКСАПИЛ ПО ПЛАЖОВЕТЕ НА ДУБАЙ

0
578

 

Кристи Рен е популярен руски модел, сензация в социалните медии и инфлуенсър, известна със зашеметяващия си външен вид. Тя стана известна в страната със зашеметяващите си снимки и кратки видеа, които публикува в профила си в социалните мрежи.

В тази статия бих споделил факти за Кристи Рен и всичко останало, което трябва да знаете за нея. Но преди да направя това, нека хвърлим бърз поглед на нейния профил.

Кристина Александровна Готфрид

Резюме на профила

Рождено име 9Кристина Александровна Готфрид
Рожден ден – 2 март 1997 г.
Държава на раждане – Русия
Националност – руска
Цвят на косата – тъмно кафяв
Агенция за модели – Управление на модели MAVRIN
Височина 5’7 (1,7 м, 173 см)
Тегло 53 кг
Състояние – $1,500,00

Кристи Рен е родена като Кристина Александровна Готфрид на 2 март 1997 г. в Русия. Баща й е бизнесмен и предприемач, който управлява местен бизнес в техния жилищен дом. От друга страна майка й няма работа, освен да готви и да се грижи за семейството.

И тъй като идва от образовано семейство, тя е изключително образована млада дама. Завършила е в местното училище в града, в който е отгледана. В момента завършва висшето си образование.

Тя има стройно тяло и обича да тренира, за да поддържа форма. В момента тренира във фитнес залата “Do You Train” в Дубай. Междувременно любимите й храни са пици и бургери.

Кристи Рен е модел. Но тя започна кариерата си като инфлуенсър в социалните медии, като създаде едноименен акаунт в Instagram @cristyren през април 2021 г., където в момента има над 1,1 милиона последователи. 

Първата й публикация във форума беше снимка, на която тя носи сиво бельо на Calvin Klein. Междувременно тя има общо четири акаунта в Instagram, където често публикува снимки, вдъхновени от бански костюми и бикини, които често прави на екзотични плажове на места като Тайланд и Малдивите. 

В момента Кристи е подписана с известната международна агенция за модели MAVRIN Models Management, известна още като Mmodels Management. MAVRIN има две марки; международна агенция за майки и екип за скаутство и развитие и списание (списание MAVRIN). 

MAVRIN е кредитирана за повечето от нейните спонсорирани пътувания. Междувременно тя е пътувала до Париж и Москва. През август 2021 г. тя отиде на почивка с най-добрата си приятелка на Малдивите. През май 2021 г. тя пътува до Дубай, където живее в момента. 

Cristy има два акаунта onlyFans; безплатен и с месечен абонамент. Нейният безплатен акаунт OnlyFans е @cristy_ren с 45,9 хиляди харесвания и 394 публикации. Тя таксува $19 на месец в своя платен акаунт OnlyFans, @cristyren. В тях тя е публикувала над 348 публикации. Според нея тя се е присъединила към форума, защото Instagram има ограничение за това, което може да публикува. 

Кристи Рен има приблизителна собственост около 1,5 милиона долара. Тя печели от сделката си с MAVRIN Models Agency и от продажбата на съдържанието си в OnlyFans. Тя също изкарва прехраната си от популяризиране на марки и компании в акаунтите си в социалните медии чрез платено спонсорство и партньорство.

ВРЪЗКИ:

  • Първи акаунт в Instagram: @cristyren (1,1 милиона последователи) 
  • Втори акаунт в Instagram: @cristyren_life ((1,98 хиляди последователи) — присъединен през април 2021 г.
  • Трети акаунт в Instagram: @cristy_ren (158 хиляди последователи) — присъединен през април 2021 г.
  • Четвърти акаунт в Instagram: @cristyren_model (158 000 последователи) — присъединен през юни 2021 г.
  • Twitter: @cristyren (181 хиляди последователи) — присъедини се през ноември 2021 г
  • TikTok: @cristy.ren (135 хиляди последователи) — 579 хиляди харесвания
  • Facebook: Cristy Ren @cristyren.official (5,2 хиляди харесвания и 8,7 хиляди последователи) — присъединил се на 12 декември 2022 г.
  • Имейл адрес: Info.cristyren@gmail.com

Кристи все още не е споделила информация за романтичния си живот. Това означава, че не се знае дали тя има гадже или не. Надникване в профила й в Instagram показва, че в момента живее в Дубай. Кристи е лидер и модел в MAVRIN Models Management. 

https://thrillng.com