Проклятието „Плейбой” – от самоубийства до катастрофи. Светът на популярното списание беше разтърсен, след като бившата плейметка Ашли Матингли се самоуби в дома си в Тексас. Тя беше само на 33 години.

„Прекрасната” Ашли, която стана Мис Март на списанието през 2011 г., бе открита мъртва в дома си, след като приятел, загрижен за нейното отсъствие, се обадил в полицията.

Но нейната смърт далеч не е първата сред плейметките на списанието. Точно затова от години се говори, че съществува проклятието „Плейбой”.

През май 2018 г. бившата плейметка Стефани Адамс, скочи от прозореца на Хотел в Ню Йорк, заедно със своя 7-годишен син. Свидетели разказват, че тя първо изблъскала сина си, а веднага след това и скочила след него.

При друг подобен случай, удушеното и обезобразено тяло на 28-годишната моделка на „Плейбой” Джасмин Фиоре, бе открито напъхано в куфар през 2009 г. Прогизналият от кръв куфар бе намерен, захвърлен в кофа за боклук в Лос Анджелис.

Малко след това Раян Дженкинс, съпругът на Джасмин бе обвинен и осъден за нейното убийство.

Плейметката Джейн Мансфийлд достига до Холивуд и дори се налага като съперница на Мерилин Монро през петдесетте и шейсетте години, но тя загива трагично в катастрофа, когато е само на 34 г. през юни 1967 г.

Нейната кола се забива в трактор в Луизиана. Менсфийлд е първата актриса, която се съблича чисто гола в холивудски филм. Също така тя е била майка на пет деца.

Превод от в. “Дейли Мирър”.

https://lupa.bg