На 17 юни приключи ежегодният конкурс „Добри примери има“. Както всяка година добричлии представиха прекрасните междублокови пространства, за които полагат грижи. Журито бе истински затруднено да избере победителите сред 13-те участника, тъй като във всяка една от представените над 250 снимки се вижда желанието, грижата и труда на нашите съграждани.
Тази година журито класира на първо място градинката на Мария Петрова, намираща се на адрес ул. „П. Д. Петков“ 2, вх. „Г“. Второто място е за Надежда Караиванова (ЖК „Балик“ 13, вх. „Б“, предложена от Наско Николов. Третото място зае Женя Катранджиева (ул. „Дунав“ 16, вх. „Б“).
Припомняме, че наградите за конкурса се осигуряват от Хипермаркет „Практикер“. I награда е ваучер за 150 лева, II награда е ваучер за 100 лева и III награда – ваучер за 50 лева. Награждаването на победителите ще се състои на 29 юни 2022 г. от 10.00 ч. в малката зала на Община град Добрич.
Поощрителните награди за всички участници във вид на разсад на летни цветя могат да бъдат получени от Разсадника от 1.07.2022 г.
Благодарим на всички за участието! Надяваме се следващата година в конкурса да се включат още повече наши съграждани и да покажат отново, че добри примери в Добрич има!