• Стоя заявява, че подобни признания трябва да се репетират, като предварително се мисли каква реакция може да последва

Бившата порно актриса Джесика Стоядинович, известна под псевдонима Стоя (Stoya), даде съвет пред Slate на жена, която била сурово осъдена при първата си среща с нов мъж, за големия брой партньори в миналото.

46-годишната жена, която не назовава името си, заяви, че новият ѝ познат ѝ признал зависимостта си към наркотици и алкохол, което му пречело да започне връзка. Опитвайки се да подкрепи събеседника си, тя споделила, че има съмнителни части в биографията си – случвало се да прибягва до безразборни сексуални контакти.

„В отговор той побесня, поиска да назова точния брой на сексуалните ми партньори. След това прекъсна срещата и ме изведе от бара. После ми изпрати съобщение, че не иска да се среща с такива жени “, пише авторката на писмото, питайки как да подходи към историята на миналото си в бъдеще.

Стоя заявява, че подобни признания трябва да се репетират, като предварително се мисли каква реакция може да последва. „Представете си диапазона от реакции: може ли той просто да свие рамене или, като част от флирт или сексуална игра, ще поиска подробни разкази? Решете какво е моногамията за вас сега. Искате ли връзка, в която можете да говорите открито за настоящите си фантазии и минали приключения, но да останете моногамни? Или искате да разкажете всичко веднъж и никога повече да не го помните? – пита порнозвездата засрамената жена.

Стоя отбелязва, че самата тя на срещи внимателно подхожда към описанието на собственото си минало в порнобизнеса – първо разказва, че води секс рубрика, и едва след това обяснява какво е довело до това. „Опитвам се да не крия нищо, така че и двамата да могат да решат реакциите, преди да се привържат твърде много един към друг. Трябва да оцените собствените си цели и нужди във връзката, уязвимостите и колко сте готови да приемете преценката на някой друг “, заключи тя.

https://blitz.bg/

  1. Още една афера на Тръмп с модел на Playboy
  2. Късметлия: 16-годишен спечели месец живот с порнозвезда в луксозен хотел
  3. Порноактриса възпя Кройф и Лапорта
  4. Рускиня снима порно до египетските пирамиди
  5. Стажантка от Уолстрийт става порноактриса
  6. Еделвайс стана водеща при Берлускони
  7. Дана Харем се разходи гола по улиците на Прага
  8. Италиански порноактриси напират да стават кметици
  9. Голата Еделвайс 2011. Българската снаха омая Италия
  10. Порноактриса напира за участие в Big Brother