• Астролозите уверяват, че „съботните хора“ са по-любящи от родените например в сряда

Известно е, че звездите могат да определят характера на човек, неговите наклонности, таланти, съвместимост с други знаци на зодиака, но астролозите също казват, че денят от седмицата, в който е роден, влияе върху интимния живот на човек. Познавайки датата на раждане на партньора си, можете да изчислите деня от седмицата и да научите за неговите предпочитания, бариери и желания в спалнята.

понеделник

Хората в понеделник винаги са готови за експерименти, активно ги подкрепят и настояват. Известно е, че Земята е създадена на този ден, оттук и подсъзнателното желание на родените на този ден. Освен това са придирчиви към партньорите и предпочитат дългосрочните връзки пред връзките за една нощ.

вторник

Тези хора са особено прилежни към външния си вид, винаги облечени с игла и спретнати, което изискват от партньора си в леглото. Привличат ги комфортът и релаксацията, както и доверието един в друг. Те изразяват желанията си упорито, понякога твърде много, но не бива да ги съдите за това, мнозина дори харесват силен натиск.

сряда

Хората, родени в сряда, са много сдържани хора. Едва ли могат да бъдат убедени да правят любов със запалени лампи и отворени завеси. Но те са много отдадени любовници и са готови да изпълнят всички капризи на партньор.

четвъртък

Колкото по-често, колкото е възможно по-дълго е тяхното мото в спалнята. Често сменят партньорите си, защото постоянно искат да опитат нещо ново, но когато намерят своята половинка, спират да пускат всеки друг в леглото. Те с удоволствие й предават целия опит, който са натрупали.

петък

Интимността с човек, роден в петък, определено ще се помни дълго, ако не и цял живот. В леглото те са много страстни, но в същото време учтиви любовници. Освен това повечето петъчни хора предпочитат да доминират, отколкото да се подчиняват.

събота

Сексът с хората от този ден е истинска феерия. Една нощ с тях е сравнима с дългоочакван почивен ден след тежка работна седмица. Не са свикнали да се ограничават само с един пол, обичат дългите целувки и масажи. Но си струва да си припомним, че времето, прекарано насаме с него, минава толкова бързо, колкото и самата събота. Насладете се на всяка минута заедно.

неделя

Хората в неделя са консервативни в интимните въпроси. За да влязат в близки отношения с нов партньор, те първо трябва да го опознаят добре. В противен случай те ще бъдат затворени и сексът няма да донесе удоволствие и на двамата.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА