Панатинайкос представи новите си екипи на интересна локация

0
99

Панатинайкос представи своите баскетболни екипи за предстоящия сезон. Гръцкият гранд избра доста интересно място, за да проведе въпросното събитие – музея на атинския Акропол.

Клубът от Атина ще разчита именно на древното здание да брани цветовете му през новата кампания, тък като то е гравирано в състезателните дрехи на “детелините”. Това е първият път, в който играчите на ПАО носят на гърдите си този символ на Гърция и нейната история – много от тях споделиха, че за тях това е огромна отговорност и чест.

Ще започна така – нищо не е невъзможно. Затова съм тук, затова направих всички тези трансфери. Ние сме тук за голямата цел и високите очаквания. За мен е голямо удоволствие и чест да бъда в музея на Акропола. Никога преди не съм имал възможност да го посетя. Идвах в Гърция, за да играя срещу Панатинайкос и Олимпиакос и нямах време да посетя. Това е място със специална аура и дълга история. Акрополът е запазената марка на Атина, известна в цял свят”, заяви старши треньорът на тима Ергин Атаман.

Снимка: Instagram – Костас Слукас 

Източник