Когато става въпрос за преданост в любовта, има представители на някои зодиакални знаци, на които не им е в природата да бъдат верни на някой до живот. Те обичат да имат повече от един партньор, бива ги и в лъжите.

Докато едни зодии са готови на всичко за своята връзка и семейството, други просто обичат свободата си и не могат да си се представят да се съобразяват с някой друг всеки ден и да бъдат обвързани.

Според Сюзън Тейлър – специалист по астрология, таро и нумерология, четири са представителите от зодиака, за които се очаква да изневерят през 2020 г. За тях това ще бъде една от съдбовните им промени през следващите няколко месеца. Вижте кои са те:

1. Телец

Търсят нови усещания

Уран ще повлияе опасно на родените под този знак и те може да „стъпят накриво“ в отношенията. Телците не понасят да са изпаднали в рутината на ежедневието. Те често си играят с огъня и през новата година ще поискат да изживеят по-силни емоции с някой друг. За тях това ще е вълнуващо преживяване, но може да завърши с лош край.

2. Водолей

Повече свобода

Хората с този знак не са по сериозните връзки. Те мразят да правят компромиси и да бъдат ограничавани. Водолеите определено са от най-егоистичните знаци. Те мислят за собственото си удоволствие и не им пука, че може да наранят половинката си с изневяра. Стане ли им скучно, започват да шарят с очи.

3. Рак

Проблеми с отношенията

Може би ще се изненадате, че Ракът попада в топ 4. Просто той ще претърпи драматичен обрат през 2020-а година. Проблемите в отношенията ще го подтикнат към изневяра. Почувстват ли се пренебрегнати, Раците ще загърбят всичко и ще потърсят нещо ново на друго място.

4. Скорпион

Страстта го тегли

Скорпионът е един от най-страстните знаци в зодиака. Неговите представители са потайни и не обичат да показват чувствата си. Ако някой им поиска сметка за отношенията, те дори са готови да си тръгнат. Не им ли се отдадат изцяло, бързо им става скучно. Могат да изневерят, но да не приключат връзката.  / jenata.blitz.bg

Учени от Оксфордския университет изясниха, че има пряка зависимост между склонността за изневяра при жените и дължината на пръстите им, пише сайтът на сп. “Байолоджи летърс”.

При дамите, изкушени да се отбият от правия път, показалецът на лявата ръка е значително по-дълъг от безименния.

По време на проучването на хормоналните особености на организма на участничките станало видно, че съотношението в дължината на пръстите отразява нивата на женските полови хормони, естрогените.

Те отговарят за “женствеността” на дамите – комплексен набор от психологически особености, присъщи за представителките на нежния пол.

При импулсивните жени, демонстративно показващи незадоволеността от отношенията си с партньора, хормоналните показатели достигали до максимални стойности.

Изследователите допускат, че при подобни проучвания могат да бъдат допускани и грешки.

Това се обуславя от факта, че към изневяра били склонни и жени с ниски нива на естрогена.

https://dariknews.bg

 

loading...