Начало Новини ЕС ОФИЦИАЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА МЛАДШИТЕ ПОСЛАНИЦИ НА ЕП ОТ СУ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“

ОФИЦИАЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА МЛАДШИТЕ ПОСЛАНИЦИ НА ЕП ОТ СУ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“

385

На 10 декември от 17.30 ч. младшите посланици на Европейския парламент от СУ „Св. Климент Охридски“ официално представиха „Програма за училища посланици“.

Събитието се състоя в конферентна зала в комплекс „Изида“. То беше организирано изцяло от учениците, под ръководството на старшите посланици – Г. Димитрова, К. Вълкова и Г. Тодорова.

Младшите посланици се представиха поименно, като споменаха и своите интереси и възгледи. Водещите на събитието направиха преглед на дейностите, които младежите са реализирали до момента. Разгледаха някои от проектите в града, които са реализирани с европейски средства и са оказали положително развитие на град Добрич. Също така споделиха и какво са планирали в близко бъдеще, като най-скорошното събитие е Европейски благотворителен коледен базар.

Младшите посланици работят активно по набелязани от самите тях дейности още от месец септември, когато училището по изкуства беше одобрено да бъде част от Програмата. А откриването в понеделник беше част от дейностите по разпространение пред родители и общественост.

Коментирай