Колата на Костадин Йонев, който изчезна мистериозно, е била открита вчера край село Писменово, община Приморско. Местни жители коментираха, че мъжът е напълно непознат в района и не могат да си обяснят защо точно там е решил да остави колата, съобщи burgasinfo.com.

Хората коментираха, че Костадин е оставил предсмъртно писмо, бил е издирван с кучета.

„Пълна мистерия е защо точно Писменово е избрал”, коментираха жители на Приморско.

Страшната семейна трагедия разтърси малкия странджански град Средец миналата вечер. Около 18 часа ОД на МВР-Бургас разпространи апел за издирването на 47-годишния Костадин Стоянов Йонев, който е в неизвестност от 4 февруари, а автомобилът му “Фолксваген Поло” е бил намерен на 7 февруари край Приморско.

Флагман.бг узна, че Йонев е един от уважаваните и почтени хора в град Средец. Дълги години е работел във фирма за международни превози. Имал перфектно семейство. Съпругата му Калина била изряден служител в местното поделение на Агенцията за закрила на детето. Двамата имали близначки, които през май т. г. ще са абитуриентки. Това, за което мълви целият град тази вечер, е, че развръзката може да е трагична. Към този момент това, с което разполагат полицаите, води към извода, че не става дума за убийство.

Автомобилът е бил намерен със заключени врати и по него няма следи от друго присъствие или от осъществено насилие. Мястото е твърде странно – в животновъдната зона на град Приморско.

“Ако е решил да сложи край на живота си по някакъв начин, защо ще му е да пътува чак до Приморско”, обсъждат роднините му. Оказва се, че неслучайно двете полицейски управления – от Средец и от Приморско, са издирвали в тази зона. Те са получили информация, че Йонев имал сантимент към тази част от морския бряг и обичал да ходи именно до скалите, намиращи се в близост до мястото, където е намерена колата.

От полицията и близките силно се надяват той все пак да се появи отнякъде жив, въпреки че го няма вече 5 денонощия. Човекът имал известна причина да тъгува през последните дни. От една страна по време на една от продължителните командировки в чужбина, той загубил част от зрението на едното си око и се притеснявал, че повече няма да може да шофира, с което доходите на семейството му ще спаднат драстично. От друга страна преди няколко дни той погребал сестра си, а родителите му, живеещи в близкото село Дюлево, от тогава не били на себе си.

Много е възможно именно тези трагични обстоятелства да са предопределили решението му да сложи край на живота си.  https://fakti.bg

loading...