Полицията в Каварна разследва опит за палеж на автомобила на бившия кмет на Каварна Нина Ставрева. Това обяви самата тя в своя профил във “Фейсбук”. „Днес сутринта се наложи със съпруга ми  да посетим Районното управление на МВР в Каварна, защото някой е направил опит да запали автомобила ни. Подадохме сигнал и представихме обяснения. Оказа се, че благодарение на добри хора, които са отивали на работа рано сутринта, са видели горящото парче плат до гумата под резервоара на колата са подали сигнал до 112 и са предотвратили сериозните последици. БЛАГОДАРЯ ИМ ОТ СЪРЦЕ!“, написа в социалната мрежа Нина Ставрева.

От публикацията става ясно още, че до автомобила е имало бутилка със запалителна течност. Паркингът бил пълен с коли и е на два метра от жилищния блок.

„Не ми се мисли какво можеше да се случи! Въпросът ми е до кога? До кога ще продължава това своеволие? И защо? Защо страхът, репресиите, заплахите отново завладяха нашия град? Имам своите отговори! Разчитам,  че органите на реда ще свършат работата си! А на онзи, който го е извършил, пожелавам здраве и успех в добрите му дела!“, пише още Ставрева. НДТ

 

 

loading...