Спали ли сте някога с някой, който ви е накарал да се чувствате толкова добре, че да не можете да свържете едно цяло изречение след като сте приключили? Сещате се за онзи, който ви е пратил в други измерение и ви е накарал да обръщате очи, докато получавате оргазъм?

Любовното мото на всяка зодия /ВИДЕО/

Не всеки зодиакален знак има такива способности, но има три, които са абсолютни господари в леглото:

Скорпион: Кралят на оргазмите 
Скорпионите са известни с качествата си в леглото и се славят като най-сексуалният знак в хороскопа. Дори някои хора да говорят, че бившето им гадже, което е скорпион, е най-ужасния човек на света, винаги ще помнят преживяванията си с него в леглото.

Мъжете се влюбват в тях, дори и със затворени очи – 3 спиращи дъха зодии

Скорпионите са толкова емоционални и амбициозни, че могат да ви накарат да изпитате най-незабравимото преживяване в живота си. Те усещат нуждите ви, тайните ви желание и имат таланта да ви ги предоставят.

Овен: Дивото животно
Когато овенът иска нещо, го иска веднага! Това включва и възможността да ви завлече в леглото си веднага и да ви оправи все едно днес е последния ден в живота им. Те ще ви преследват все едно сте най-сексапилния човек на света, докато не сложат ръцете си върху вас. Ще се чувствате толкова желани, че няма как да откажете на представителите на тази зодия.

Любовен хороскоп за всяка зодия

Те ще ви се нахвърлят като свирепо животно и няма да ви оставят докато не сътворят истински хаос и не изпочупят всичко около себе си. Но на тях не им пука.

Телец: Ромео и Жулиета
Противно на овенът, телецът обожава любовната игра. Този знак познава красотата на човешката емоция и ще се погрижи да ви потопи в нея. Телците ще накарат кожата ви да гори и ще целуват устните ви до посиняване, ще ви говорят мръсно и ще ви накарат да мечтаете вече да са в леглото ви.

Зодиите, които не биха издържали дълго без секс

А когато го направят, ще бъде най-задоволяващото чувство, което се изпитвали някога. /jenata.blitz.bg

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 3. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 4. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 5. БЪЛГАРИТЕ
 6. РИБОЛОВ
 7. ГЮВЕЧ
 8. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 9. България – Китай 中国保加利
 10. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА