Казват, че една къща може да разкаже страшно много за собственика й. Факт е, че по интериора определено всеки може да си направи изводи за живеещият в този дом.

Например дали е склонен към нарцисизъм, ако има много огледала по стените или дали е богат, в зависимост от вещите в жилището.

Има обаче още нещо, което издава какви са хората в дома. То предопределя съдбата им за в бъдеще.

Всяка къща си има свой номер. Всъщност цифрите закодират какво точно ще се случи на живущите в този дом. Проверете какво означават за вас и бъдещето ви вашите.

Как да определите числото си?

За да разберете кое е вашето число ще ви помогне нумерологията. Тази наука оперира с числа и тяхната символика.

Ще получите вашето число, като съберете всички числа от номера на апартамента си. Например, ако живеете в жилище номер 15, то събирате 1+5=6. Така ще
получите нужната цифра. Важно е да сведете до единично число (1-9).

Това символизира новото начало и лидерството. Това е числото на Слънцето. Хората живеещи в жилище белязано от това число обичат приключенията, поемането на рискове и силните емоции. Те често са в тесни жилища и обичат свободата.

Амбициозна са, имат успешна кариера, но понякога се увличат и злоупотребяват с властта си. Може да проявяват егоизъм.

Тест: Датата на раждане разкрива характера ви, разчетете каква личност сте!

2

Две е числото на Луната. Това означава, че има известна мистика в живота им. Такива хора могат да чуят чукане или шумолене в дома си, но не бива да се плашат. Най-вероятно си имат духче.

2 символизира и единството на мъжа и жената, от които се ражда любовта. В такъв дом преобладават съгласието и уюта.

3

Това число е повлияно от Юпитер. В такива къщи живеят педанти и перфекционисти. Те са свикнали да систематизират и орган изират всичко в живота си.

Жилища, белязани с числото 3, е препоръчително да се дават под наем на учени, учители или студенти.

Символика на личните и фамилните имена

4

Жилищата с това число попадат под влиянието на скритата планета Раху, която не съществува в нашата галактика. Значението на числото обаче е доста земно – прагматизъм, баланс, стабилност.

В такава къща царува просперитет и хармония. Всички проблеми се решават сякаш сами.

Каквa жена сте според името си?

5

Пет е ръководено от Меркурий. Това число показва, че в този дом често идват гости. В такива жилища обикновено живеят общителни и гостоприемни хора или пък многодетни семейство.

Обикновено в такива апартаменти има бохеми, бизнес лидери или известни личности.

Цветът на вашата аура според нумерологията

Това е числото на Венера. В жилище, което е под този номер, между обитателите му винаги ще цари богатство, любов и хармония. Такъв апартамент наистина ще привлече много положителна енергия и карма на собствениците му.

Таблица показва Индекса на съвместимост на партньорите според рождените им дни

7

Хората, които живеят в жилище под този номер, направо са си спечелили билет от лотарията. Те винаги ще имат късмет. Дори и да им се случат неприятности, то те ще намерят лесно и бързо решение, което ще доведе след себе си минимални загуби за собствениците на къщата.

Каква ще е вашата Лична Година ?

8

Домове с доминираща осмица са покровителствани отново от Юпитер – това е основната планета. Хората, живеещи в тях едва ли ще се разболеят. Белязани са от крепко здраве. Те с лекота ще могат да се реализират в избраната от тях област.

Из­бе­ре­те и парт­ньор спо­ред чис­ло­то на жи­во­та

9

Девет символизира мъдростта и завършва цикъла. Хората, живеещи в такъв дом, имат философски манталитет, но и са силно емоционални и чувствителни.
Те проявяват милост и емпатия към другите, дори към бездомните кучета и котки, които може постоянно да хранят и обгрижват. /jenata.blitz.bg