Последните разработки на руските самолетостроители в областта на военната авиация ще се превърнат в истинско главоболие за САЩ. Става дума за новите руски стелт бомбардировачи, които лесно могат да достигнат Ню Йорк.

Заслужава да се отбележи много важната роля на изтребителите бомбардировачи. Това модерно оръжие може коренно да промени резултата при мащабна конфронтация. Ние признаваме, че днес САЩ са водещи в тази област благодарение на своя Б-2.

Китайски експерти смятат, че това скоро ще трябва да бъде преосмислено. Това ще се случи веднага с пускането на руския ПАК-ДА, който надминава американския самолет по всички технически характеристики. Веднага след като този самолет влезе в експлоатация на руските Въздушно-космически сили, позицията на американските ВВС ще се разклати сериозно.„Новият руски самолет ще лиши американския бомбардировач B-2 от всичките му предимства. Забележително е, че ПАК-ДА ще може да носи както конвенционални, така и ядрени оръжия “, казват китайски военни експерти.

Преди няколко години Руската федерация обяви началото на разработката на най-новия бомбардировач ПАК-ДА. В момента няма много информация за него в публичното пространство. Известно е, че може да лети на разстояние около 12 000 километра и да достигне скорост над 2 Маха. С други думи, той може да долети от Руската федерация директно до Ню Йорк.

Съединените щати ще имат много сериозен проблем веднага щом най-новият руски бомбардировач влезе в експлоатация. Единственото облекчение на Пентагона е, че ще са необходими още няколко години, за да се разработи тази машина.

В заключение анализаторите от Поднебесната империя добавят, че американският Б-2 с пускането на руския ПАК-ДА моментално ще загуби своите предимства.

https://pogled.info/

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
loading...