Но това което може да те изненада, е че ако я изпълниш както трябва, може да ти донесе повече тръпки, отколкото си предполагала.

В новото шоу на  Lifetime „Разговорът” („The Conversation”), домакинът Аманда де Каден задава лични въпроси на звезди като Лейди Гага, Алиша Кийс, и Гуинет Полтроу – и като казваме лични, имаме предвид въпроси от типа дали завесите им си отиват на килима. Но тя винаги се опитва да накара гостите си да признаят едно нещо – любимата си секс поза. Изненадващо, повечето от тези супер известни дами казват, че предпочитат кучешката. Моля? Окей, и ние я харесваме, но очакваме, че на първо място в списъка им ще бъде някоя поза която носи повече удоволствие  – като ездачката например.

“Вече знаем, че мъжете обичат кучешката поза, защото е животинска – в съвсем буквален смисъл –  можеш да видиш същото по Animal Planet,”, казва Джейми Уоксман, секс терапевт в Сан Франциско и автор на Горещ Секс (Hot Sex), но не е поза, която свързваме с женския оргазъм. А би трябвало, защото има много начини да накараш тази поза да заработи за теб.”

Ако и ти си почитателка на кучешката (или дори и да не си), опитай тези три различни версии, предназначени да ти докарат победата.

Колената са върха

Заиграй се с положението на коленете ти. „Естествено е да разтвориш крака, така че той да коленичи между тях, казва Уоксман, „но ако ги събереш плътно едно до друго, ще усещаш пениса му по-голям и той ще те усеща като по-тясна.” Освен това, колкото по-раздалечени са коленете му, толкова по-лесно му е да се наведе и да си поиграе с гърдите и клитора ти.  И ето един полезен съвет, за да избегнеш неприятното усещане, ако той влиза прекалено надълбоко в теб: колкото по-високо повдигнеш дупето си, толкова по-надълбоко може да влезе. Колкото по-надолу се намира, толкова по-ограничени са неговите движения.

Куче, изпълнявай

Докато той е легнал по гръб, яхни го с лице към стъпалата му. Остани с ръце върху леглото и наведи дупето си, за да може да влезе в теб. Този ъгъл е супер по две  причини – първо, защото всъщност ти си отгоре и можеш да контролираш ритъма и дълбочината на навлизането. И второ, намираш се в идеалната поза за стимулация на G-точката. “Извий гърба си, и го язди с движение напред и нагоре-надолу, за да уцелиш това място на удоволствието.”, казва Уоксман. „Не само че усещането е страхотно, но и гледката на твоя извит гръб и стелещата се по него коса е много еротична за него.”

Разходка с вълшебното килимче

Ако си нямаш космата постелка, веднага иди в най-близкия магазин за декор и похарчи 20-тина лева за постелка за баня. Трябва ти малка, за да можеш лесно да я местиш. И трябва да е мека и космата, за да е нежна към голата ти кожа. Уоксман предлага да сложиш вибратор под постелката (така усещането не е толкова силно), да легнеш и да положиш пелвиса си върху вибриращата част, а половината ти да влезе в теб като коленичи над дупето ти. Той ще трябва да извие гръб и да използва люлеещи движения – което е супер, защото неговите движения ще ти помогнат да се оттъркваш във вибриращото килимче.

http://www.cosmopolitan.bg