Национал спечели Световната купа по кикбокс в Истанбул

0
101

Национал спечели Световната купа по кикбокс в Истанбул

© БФкикбокс

Носителят на световната и европейска титла Борислав Радулов спечели златен медал от Световната купа по кикбокс в Истанбул, Турция.

 

Националът на България защити водаческата си позиция и взе купата в стила Пойнт файтинг до 57 килограма. Той ще се завърне у нас с два златни медала и едно сребро, след като стана първи и в отборната надпревара, където спечели купата с отбора “Team United”, който е сформиран от топ състезатели от цяла Европа. 

Националът се състезава в още една категория – до 63 килограма, също стил Пойнт файтинг и се класира на втора позиция.

 

“Много съм доволен от резултата си. Не дадох никакъв шанс на конкурентите в нито един от мачовете. През цялото време водех по точки и по никакъв начин не позволих да има съмнения кой е шампиона. Трудното бе, че всички срещи ги изиграх през няколко минути и умората ме натискаше, но не се предадох и спечелих. В татами стиловете когато се започне една категория тя се изиграва до край. Няма време за почивка. Благодаря на моя личен треньор Борислав Радулов за перфектните тренировки и на федерацията за всичко, което ми осигурява, за да мога да се подготвям качествено”, призна сънародникът ни веднага след спечелването на златото в Истанбул.


Няма данни

Не пропускайте новините и през телеграм канала ни: https://t.me/ndt1eu

Източник