Наставникът на Балкан: Много по-малко заслугата е моя, отколкото на момчетата

0
150

Наставникът на Балкан: Много по-малко заслугата е моя, отколкото на момчетата

©

Старши треньорът на Балкан Ботевград Петър Златанович бе изключително доволен, след като отборът защити титлата си в Националната лига за мъже срещу Черноморец в Бургас. Според него заслугата е много повече на играчите, отколкото на него. 

“Чувствам се нереално. Като в някаква приказка. Много по-малко заслугата е моя, отколкото на момчетата в отбора. Искам да благодаря на хората, които ми дадоха шанс и повярваха в мен, за да можем да стигнем до шампионската титла. Благодаря на Небойша Видич, който ми помогна да стигна до тук и ми помогна да изглеждам така като треньор”, каза той.

“Пропуснахме много ситуации, не казвам, че играхме добре, но те реално бяха по-лоши. Имаме много по-опитни състезатели, а и по-голяма ротация. Вярвах на всеки един, който влизаше в игра”, добави специалистът.

Попитан за шансовете на Балкан при участие в квалификациите за Шампионската лига на ФИБА за евентуално попадане в груповата фаза, Петър Златанович призна, че очаква това да бъде една от целите на отбора и допълни по повод селекцията: “Ако днес ме питате, бих запазил всички играчи от настоящия състав.”


Няма данни

Не пропускайте новините и през телеграм канала ни: https://t.me/ndt1eu

Източник