Този хороскоп далеч не е шега. Ако споделяте тази статия, успешният период може да се простира в продължение на много години. 2020 г. наближава, което означава, че сме на прага на нов 12-годишен цикъл.

Идването на новата година винаги е актуализация и като се има предвид, че започва нов цикъл, имаме право да разчитаме на най-драстичните промени! Към това добавете и факта, че Плъхът ще управлява годината – амбициозно, трудолюбиво и бързо остроумно животно. Това означава само едно: промените в живота ви обещават да бъдат най-радостните, дългоочаквани и положителни!

Нека да разберем какво да очакваме от предстоящата 2020 г. към всеки зодиакален знак.

Овен (21 март – 20 април)
Време е за нови победи!

Работили сте прекрасно в предишни години, дори да не сте постигнали нещо значимо. Всичко най-добро предстои! 2020 година е вашето време, дори само защото самият Плъх обича да работи и предпочита всички онези, които разчитат само на себе си и не се съмняват в успеха си. Разбира се, наивно е да вярвате, че всички благословения на света ще паднат в краката ви, но фактът, че ви очакват нови победи и ще имате нов стимул за живота, не може да е без съмнение! Споделяйки тази статия, ще удължите гратисния период с цели 3 години.

Телец (21 април – 21 май)
Време е да сбъднеш мечта!

Телецът е реалист до мозъка на костите и затова не изграждат невъзможни планове. Но 2020 г. ще промени представата му за живота и ще го накара да повярва, че мечтите се сбъдват! Факт е, че идната година се управлява от стихиите на Земята, на които самият Телец се подчинява. А това означава, че сте за период на кариерен растеж и финансово благополучие. Това е точно моментът да поемете риска и да се съгласите на изкушаваща оферта за работа. Тази година ще получите абсолютно всичко! Между другото, ако споделите тази статия, успешният период може да се простира в продължение на много години!

Близнаци (22 май – 21 юни)
Усетете радостта от живота!

В характера на Близнаци никога не губете сърце, което означава, че всяка година за тези хора е положителна по свой начин. Годината на Белия плъх не може да се нарече пробив или необичайна за Близнаци. Господарката от този период е твърде светска и предпазлива личност, за да разчита на извънредни събития. Но дори и в тази ситуация индивидите, контролирани от Меркурий, ще намерят начин да запълнят живота си с радост. Пригответе се за нови открития, вълнуващи пътешествия и приятни познанства. И споделяйки този хороскоп, ще увеличите вероятността от благоприятна 2020 г. до 100%!

Рак (22 юни – 22 юли)
Върнете всичко, което ви е скъпо!

Успехът през 2020 г. очаква онези, които са готови да поработят върху себе си и да стигнат до предвидената цел. За Рака тази година ще бъде идеална по отношение на възстановяване на изгубените връзки и всичко, което беше изгубено през последните години. Идва време, когато можете лесно да се примирите със семейството си, да пресъздадете семейството си, да се върнете в изоставената сграда на къщата или да осъществите планове, на които сте сложили край преди. Погледнете назад и помислете какво ви липсва най-много? Металният плъх като символ на този период ще ви помогне в осъществяването на вашия план. Споделете тази статия и късметът ще ви защити дълго време!

Лъв (23 юли – 22 август)
Не се отказвайте!

Лъва го очаква тежка, но изключително важна година! Идва момент, в който трябва да проявите цялото си постоянство и целия си творчески потенциал. Трябва да научите нещо ново, може би да научите нова професия или да промените кръга от приятели. Това е доста непредсказуем период, когато можете да промените мястото си и дори държавата си на пребиваване! Но не се разстройвайте. Всички актуализации, които ще паднат през 2020 г., ще бъдат началото на готини положителни постижения! Покажете тази статия на други Лъвове и благоприятните промени в живота ви ще започнат още сега.

Дева (23 август – 22 септември)
Време е за семейни радости!

Отдавна чакате животът да ви благодари за всички усилия и усилия. Пригответе се, 2020 г. ще бъде истински изход за Девите! Това важи особено за личния живот. През изминалите години постоянно се затруднявахте да установявате отношения с любимия човек, да имате деца или да решавате жилищни проблеми. Годината на Белия плъх е идеална за изживяване на хармония в семейния живот. Помислете за сватбата, за попълване в семейството или придобиване на уютно „гнездо“ за цялото семейство. Идващата година ще бъде особено благоприятна в това отношение. И ако споделите тази статия, 2010 г. ще приключи за вас невероятно приятна изненада!

Везни (23 септември – 23 октомври)
Време е да усетите хармонията!

През последните години животът ви се превърна в непрекъсната рутина, състояща се от работа, постоянни притеснения и пълна липса на романтика. Следователно, 2020 година обещава да бъде заветният изход, за който толкова мечтаехте! Пригответе се животът да се промени глобално. Но тези промени ще бъдат благоприятни. Те ще ви позволят да се отпуснете, да се почувствате спокойни, просто да се насладите на всеки ден и да почувствате истинска хармония с любимите си хора. Мечтаехте ли за това през всички изминали години? Споделете тази статия и хармонията, която е навлязла в живота ви, ще остане с вас дълги години!

Скорпион (24 октомври – 22 ноември)
Време е да сменим пейзажа!

Животът стана свеж и безинтересен? Дразните ли се от другите и работата започна да прилича на тежък труд? Много скоро настъпва новата 2020 година, което означава най-плодородното време драстично да промените живота си! И не обръщайте внимание на факта, че господарят на идващата година, Белият плъх, не обича промяната. Скорпионите винаги вървяха срещу системата и нарушаваха стереотипите! Идващият период ще бъде за вас „глътка свеж въздух“, ще получите ново предизвикателство, което ще ви отведе с глава, правейки живота интересен и богат на събития! Изпратете статията на други хора и новата 2020 г. ще бъде незабравима за вас!

Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Време е за съдбовна среща!

Докато другите чакат щастливи промени и почивка от упорит труд, вие се наслаждавате на живота, но разбирате, че за истинска хармония липсва някаква подробност. А годината на Металния плъх ще ви позволи да намерите липсващия елемент! Очаква ви невероятна среща, може би най-желаната и дългоочаквана в живота ви! Тя ще промени драстично вашия премерен начин на живот, но само ще се радвате от това! Между другото, бъдете подготвени за факта, че съдбовна среща ще ви принуди да промените местожителството си или да направите обичайния си живот по-динамичен и цветен. И ако споделите тази статия, скоро семейството ви ще се попълни с друг човек!

Козирог (22 декември – 20 януари)
Отделете време за себе си!

От толкова години се грижите за другите, губите време и енергия, така че любимите хора да не се нуждаят от нищо, че напълно да забравите за нуждите си. Година 2020 ще ви предостави перфектната възможност да обърнете внимание на това, от което се нуждаете! За какво мечтаеш? Какво те кара да се усмихваш? В годината, управлявана от стихиите на Земята, имате възможност да реализирате всякакви мечти! Помислете от какво имате нужда и направете само една крачка към мечтата си! Останалата част от живота ще направи за вас! Споделете тази статия, така че започвайки от годината на Металния плъх, в живота ви ще има изключително бяла ивица!

Водолей (21 януари – 19 февруари)
Съсредоточете се върху важното!

За представителите на знака Водолей настъпващата 2020 г. обещава да бъде трудна и стресираща. Но от това няма да престане да бъде интересно и наситено с приятни събития! Ще имате възможност да постигнете целта, към която се стремите повече от една година! Този период по всякакъв начин ще ви бъде от полза в това, трябва само да се концентрирате върху най-важното. Бъдете нахални, безстрашни и освободени! Като цяло, останете себе си и ще успеете! Разпространете тази статия и Lady Luck ще се появи в живота ви за 3 години!

Риби (20 февруари – 20 март)
Почувствайте положителното!

Каквато и да е настъпващата 2020 г., със сигурност няма да ви е скучно! Мъдрият Бял плъх ще ви позволи да разкриете своя вътрешен потенциал и да получите своите желания и стремежи оттам. Тази година със сигурност ще намерите ново интересно хоби или помните старото, за което преди това нямахте достатъчно време! Отсега нататък в живота ви ще се появи изход, който ще ви помогне да се справите с проблемите и да получите истинско удоволствие от живота! Обявете следващата година – годината на положителното и не се колебайте да погледнете към бъдещето! Споделете това вдъхновяващо послание и благодатта няма да напусне живота ви много дълго време!

http://duck.show

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. БЪЛГАРИТЕ
 7. РИБОЛОВ
 8. ГЮВЕЧ
 9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 10. България – Китай 中国保加利
 11. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
loading...