Истински работници и неуморни ентусиасти могат да разчитат на заслужен успех в годината на БЕЛИЯ МЕТАЛЕН БИК. Финансовото състояние също ще стане много по-стабилно, благодарение на дисциплината и практичността. Източният хороскоп за 2021 г. обещава динамичен ход на събитията, последователност в отношенията и икономия в пари. Основното нещо е да не се отказвате под тежестта на проблемите и интензивността на страстите, тогава ще бъде възможно да напреднете с минимално количество риск.

Малките предприятия и проекти, които не изискват дългосрочно изпълнение, ще доведат до просперитет. В годината на Бика несъмнено можете да планирате всичко, което преди е било пропуснато, като нерентабилно. Но към всички въпроси трябва да се подхожда по-задълбочено, рационално и без приключенски съображения. Някои задачи ще отнемат повече време от обикновено, но бързо ще се сбъднат. Важно е да сте наясно какво правите. Не трябва да се допускат неясни и ненужни амбиции, особено при мащабни събития.

Упорита работа

През 2021 г. просперитет и признание очакват мнозина. Но някои от трудностите при постигането на целите все още трябва да преминат. Пристъпвайте уверено и правете дългосрочни планове, тогава ще пожънете богата реколта в професионална област. Всички въпроси трябва да се подхождат решително, да станат по-наблюдателни и по-толерантни. Това ще ви позволи да откриете много нови таланти.
Източният хороскоп за 2021 г. препоръчва правилното тълкуване на желанията. Мечтите ще се сбъднат, стига да поддържате темпото си и да стоите здраво на краката си. На практика, не се колебайте да използвате знания, дори ако са получени преди много години. Всичко умерено, без караница и натиск – това е мотото в годината на Бика. Основното нещо е да не се губите в дивата природа, да не чакате нереалното и да сте здравомислещ човек. Останете верни на себе си и на своите традиции, за да не подкопаете авторитета, който сте спечелили.

Как годината а Бика ще се отрази на жизнената дейност на ориенталските знаци

Ако се потопите в астрологията на Китай, тогава Металният бик е представен в него като символ на честност, висока интуиция, ефективност и креативност. Духовните ценности и ум през този период са много по-значими от илюзорните прояви. За да постигнете успех, трябва да се изправите пред упорита работа върху себе си. Трябва да се държите като стратег. Източният хороскоп за 2021 г. препоръчва адаптиране към всичко ново със светкавична скорост. Възможни са трудни ситуации, но не се очаква сериозна криза отвътре и отвън.

В годината на Белия бик трябва да наблюдавате поведението и емоциите си. Не можете да проявите агресия и гняв, в противен случай всичко ще бъде разнесено на парчета. Социалната сфера ще бъде особено уязвима. Трябва да бъдете по-внимателни към себе си и към света около вас за представителите на знака Ян – Куче, Тигър, Кон. Знаците Ин, под зоркия поглед на Луната, трябва да се борят с недостатъците си. В противен случай не могат да се избегнат конфликти и раздори.

Източният хороскоп за 2021 г. според зодиите и годината на раждане, в която полярността е Ин, съветва да се натрупва енергия от дървени предмети. Това се отнася за хората, родени през годината на Котката (Заек), Коза (Овца), Глиган (Свиня). Необходимо е по-често да се занимавате с творчество, да изразявате свободно таланти, да предприемате оригинални проекти със страст. Късметът е на ваша страна, но не карайте прекалено бързо. Дайте си почивка, за да видите собствените си шедьоври със собствените си очи и да спечелите слава сред масите в годината на Бика.

В годината на БЕЛИЯ МЕТАЛЕН БИК можете спокойно да покажете на света богатство от въображение и оригиналност. Нищо няма да ви попречи да унищожите вътрешните резерви и всички идеи ще се сбъднат без проблеми. Основното нещо е да не се държите твърде консервативно. Това е период на лоялност и компромис. Не е препоръчително да се противопоставяте на очевидното и отива в свои ръце.

Китайският хороскоп за 2021 г. препоръчва да държите емоциите под контрол. Импулсивността може да вземе връх, особено ако някой около вас започне да противоречи на вашите възгледи. Прекрасно е, че присъствието на планетата Нептун в Риби регулира процесите на повишена активност и агресия. През лятото можете да изградите взаимоотношения с хората, да създадете обещаваща основа за кариерно израстване.

2021 г. започва на 12 февруари. Това е периодът на БЕЛИЯ МЕТАЛЕН БИК, който дава на хората самочувствие, решителност и сила на волята. Нервната система ще бъде наистина “желязна”. Цветът на този период е бял, той олицетворява мъдрост, щедрост и хладнокръвие.

В китайския хороскоп елементите на годината са Метал и Земя. Хората, родени в Годината на Бика, се отличават със сдържаност, самоувереност и силен характер.

Комбинацията от два елемента в китайската философия носи плодородие и просперитет. Очаква се време на приятни събития, стабилност във финансите и отношенията, както и лоялност към идеалите. Ако сравним 2021 г. с други периоди от царуването на Бика, то той е насочен към романтична и искрена обич. Хората ще покажат чувствата си открито и честно. Не трябва да се страхувате от минусите на вашия характер, най-важното е да не показвате яростта, характерна за биковете.

В годината на БЕЛИЯ МЕТАЛЕН БИК е препоръчително да се сприятелявате със собственика на този период. Тогава нищо няма да ви заблуди и всичките ви планове се изпълняват навреме и с знак за качество.
Няма нужда да се страхувате от промените, оставете мостовете да изгорят зад гърба ви и да се надявате на най-добрия живот в сърцето ви.

Какво характеризира покровителя Бик през 2021 г.

Той се отличава с честност, благородство, целенасоченост. Необичайно трудолюбив и упорит характер.

Трябва да се помни, че това животно не толерира невежи, глупави и прекалено приказливи личности. Консервативен по природа, Бикът искрено се грижи и помага само на онези, които са на прав път и вършат добри дела. Тези, които са надценили самочувствието и ината, е по-добре да избягват собственика на годината.

Източният хороскоп за 2021 г. е идеален за глобални решения и мащабни преврати. Строителство, личен бизнес, създаване на семейство – всичко това ще бъде страхотно. Особено ако за всичко това отдавна са натрупани енергия и финанси.

Достоен, солиден, свободолюбив и прагматичен – това е истински портрет на Бика. Той следва своите принципи, не пренебрегва традицията и е много внимателен. Природата е волеви, трудолюбив и физически силен. Биковете са отлични семейни мъже, верни съпрузи и грижовни родители. Не ги вбесявайте, за да не видите ярост и недоволство в цялата им „слава“.

Общ хороскоп на Годината на Бика

В Годината на Бика има противоречиви тенденции в социалната и политическата сфера. Възможни са прекалено агресивни атаки, непримиримост и консерватизъм. Властта от страна на властите пречи на развитието на демократичните идеи. Достатъчно е да си припомним чилийския преврат, когато диктатура дойде в страната за броени дни. Хората са изправени пред жестокост и са били отблъснати от правителството, когато са решили да защитят независимостта си. Ограниченията в свободата и потискането на желанията на хората стават норма в годините на Бика.

Китайският хороскоп за 2021 г. предсказва жега от опозицията. Хората, които се противопоставят на правителството, трябва да страдат и да се потискат морално. Въпреки това, през този период не се очакват сериозни конфликти и войни. Но грижите и попечителството на държавата противоречат на нуждите на хората. Всичко това създава отчаяние и вълнение.

Годината на Бика се счита за реколта, можете да се занимавате с животновъдство, земеделие, земеделие. Новите открития в технологиите и селското стопанство ще доведат до плодородие. Плодородната почва и климатичните условия правят възможно отглеждането и запазването на реколтата.

Китайският хороскоп за 2021 г. съветва да се съживят семейните традиции, да се изучи дървото и да се увеличи демографията на страната. Културните ценности стават приоритет, дори ако отнема много време и усилия за тяхното укрепване.

Хората, които са запалени по творчеството, изкуството и дърводелството, ще имат успех в Годината на Бика. Ще се окаже, че ще реализирате най-фантастичните планове, ще си намерите достойна работа и ще се обогатите финансово. За тези, които са решени да създават, а не да унищожават, собственикът на 2021 определено ще даде своето надеждно рамо. Уви, безработните лица ще имат “не сладко”. Има сериозна работа върху себе си, намиране на начини за развитие и установяване на връзки. По-добре е да разчитате на себе си, за да постигнете целите си. Наградата ще бъде дадена на хора, които мислят практически и действат безвъзвратно.

В годината на Бика ви е позволено да започнете собствен бизнес. Но засилването на кариерната стълбица е твърде бързо и опасно. Трябва да внимавате, има шанс да срещнете ожесточена конкуренция и да загубите вложените пари. Ако планирате предварително пътищата на развитие, тогава бъдещето ще бъде обещаващо и печелившо в материалния смисъл.

2021 е идеален за раждане на бебета. Децата ще имат добро здраве, самочувствие и оптимистично настроение. Препоръчително е да планирате бременността в даден момент, така че бебето да се роди в началото на есента или зимата. С други думи, когато има стабилност в ежедневната и материалната сфера. Ще има богата реколта, добро хранене и благополучие. Детето ще порасне не само физически силно, но и морално устойчиво на всякакви неволи на съдбата.

Китайският хороскоп за 2021 г. според знаците на източния календар

Плъх 
Китайският хороскоп за 2021 г. обещава на хората, родени през годината на плъха, спокойствието, на което са се радвали през 2020 г. Това е период на стабилност, който трябва да се използва за укрепване на позициите му с прогресивни методи. Направете всичко възможно да контролирате ситуацията. В личния живот вероятността романтична връзка да достигне ниво ще се увеличи. Възможно е вие ​​и вашият партньор да решите да живеете заедно. Дори и най-самотните хора могат да намерят щастие в любовта. Ако не срещнат съдбата си, така или иначе няма да скучаят. Семейните плъхове ще имат възможност да повишат нивото на комфорт на жилището, ще имат достатъчно пари за това.

Бик

Биковете нямат причина за безпокойство в годината на управлението на тотема си. Всички 12 месеца ще бъдат успешни, което ще ви позволи да се съсредоточите върху укрепването на взаимоотношенията с близките, върху увеличаването на печалбите и стабилизирането на материалната база. В личния живот, семейството и традициите, социалните връзки и собственият им емоционален произход ще излязат на преден план. Не са изключени приятни подаръци на съдбата под формата на интересни нови познанства. Такава перспектива определено ще развесели самотните хора. Тази година може да бъде година на големи постижения, но затова биковете трябва да помнят прословутата си издръжливост.

Тигър

Китайският хороскоп за 2021 г. съветва хората, свързани с този тотем, да се подготвят за трудности, които не могат да бъдат избегнати. Решавайте проблемите така, както възникват, за да не застрашите психо-емоционалния си баланс, материалната стабилност. По отношение на сърцето не трябва да разчитате на кардинални промени. На фона на липсата на приятни емоции в тази област, много тигри могат да започнат да се държат упорито, което няма да им играе на ръце. За да живеете всичките 12 месеца с минимални загуби, ще трябва да проявите търпение и да демонстрирате смелост, готовност да работите усилено, за да преодолеете препятствията по пътя към щастието.

Заек

Четвъртият знак на китайския зодиак трябва да даде приоритет, като се съсредоточи върху промените в начина на живот. Възползвайте се от подходящия момент, за да не само поддържате стабилност, която носи усещане за комфорт, но и значително да подобрите собствената си позиция. Пригответе се за факта, че не всичко ще върви като по часовник. Това се отнася преди всичко за работните моменти. Адаптирайте се към всичко ново и неочаквано, като следвате добре обмислена стратегия. В личния си живот трябва да помислите за промяна на обичайните методи за завладяване на обекти на съчувствие. Бъдете бдителни и предпазливи.

Дракон

Източният хороскоп за 2021 г. обещава на Драконите добра перспектива за самореализация. И това въпреки факта, че този тотем е в конфликт с управляващия Бик. За да се сведе до минимум броят на проблемите, които възникват в продължение на 12 месеца, е необходимо да се работи върху самоконтрол, да се тренира способността да се концентрира върху важни неща и да се подхожда внимателно към новите проекти. В личния живот основният проблем може да бъде неконтролируемата ревност на Дракона. Въпреки факта, че 2021 г. е добра година за сватба, представителите на този знак трябва да отложат слизането по пътеката.

Змия

Динамичен период очаква Змията, която не е особено стабилна. За да избегнете досадни загуби, трябва да разчитате по-малко на интуицията, повече да се фокусирате върху желязната логика, върху стратегиите, които са били успешни и преди. В професионалната сфера е препоръчително да не влизате в конфликт с колегите и шефа. В личния си живот си струва да дадете малко свобода на партньора си. Той ще оцени това повече от опитите на Змията да го обгради с прекалена грижа и нежност. Този съвет е от значение за тези, които наскоро са влезли във връзка, и за „стари“ проверени двойки. Семейните хора трябва да положат всички усилия, за да хармонизират атмосферата в къщата.

Кон

Източният хороскоп за 2021 г. предполага, че Конят ще има възможност да се отпусне. Тези 12 месеца ще бъдат значително по-добри от предишните. Професионалното развитие, а не личният живот, ще бъде на първо място за представителите на този знак, но това не означава, че можете да спрете да обръщате внимание на развитието на отношенията с партньор. В тази област трябва да проявявате сдържаност, да коригирате очакванията по отношение на любимия човек. Това ще избегне разочарованието. Семейните коне не се препоръчват да имат връзка отстрани, това ще застраши тяхната стабилна романтична връзка.

Козел

Представителите на осмия знак от китайския зодиак ще направят крачка назад, но това не е причина да се разстройвате. Това е необходима мярка за избягване на неприятности, неприятни изненади на коварна съдба. Добра стратегия за 2021 г. е икономичността и дискретността във всичко. Също толкова важно е да се научите да казвате „не“ в отговор на оферти, които са напълно неизгодни за Kose. В личния си живот трябва да залагате на умереност, да не злоупотребявате с добротата и щедростта на партньора си, за да не го отблъснете. Във финансовия сектор трябва да се придържате към план, за да избегнете необмислени разходи.

Маймуна

Китайският хороскоп за 2021 г. обещава натоварен период за маймуните. Моменти на абсолютно спокойствие и спокойствие ще бъдат заменени от буря от емоции и неочаквани събития. По време на работа ще трябва да обърнете повече внимание на самодисциплината. Това ще увеличи шансовете за реални възможности за кариера. Във финансовата област се подгответе за непланирани разходи, с които ще трябва да живеете. За да не се подкопава стабилността на материала, препоръчително е да започнете да спестявате. По отношение на сърцето късметът ще се усмихне на самотни хора, които се опитват да изградят стабилни романтични отношения.

Петел

Петелът ще има възможност да укрепи здравето си, финансовата си база, да зарадва себе си и близките си. В професионалната сфера е препоръчително да станете по-активни, за да реализирате амбициите си, да отворите хоризонт от нови перспективи за кариера. Успех ще постигнат онези, които получат подкрепата на колегите. В личния си живот Петелът ще почувства готовност да влезе в сериозна връзка, включваща формирането на стабилна сантиментална връзка. Тези, които вече са намерили сродна душа, ще помислят за създаване на семейство, женитба, размножаване, създаване на атмосфера на комфорт в къщата.

Куче

Източният хороскоп за 2021 г. показва, че Кучето ще има трудни моменти в емоционално отношение. Очаква го безпокойство, вълнение, което в по-голямата си част ще бъде свързано с работни моменти. Време е да заложите на сдържаност и предпазливост. В професионалната сфера не трябва да започвате да стартирате грандиозни проекти. Всички усилия трябва да бъдат насочени към запазване на заеманата позиция, поддържане на темпото на изпълнение на възложената работа. В личния живот се препоръчва да не оказвате натиск върху партньора си и да не изисквате инициатива от него. Също така е важно да се избягва критиката към другата половина.

Свиня

Въпреки факта, че през 2021 г. всичко няма да бъде гладко в личния живот на Свинята, като цяло годината ще бъде положителна. Балансът ще бъде постигнат чрез успех в професионалната област. Представителите на този знак ще се научат да се адаптират към нови обстоятелства, включително непредвидени. В критични ситуации интуицията ще им помогне да вземат правилното решение. Това ще има добър ефект върху бизнес репутацията и материалните ресурси на Свинята. В личния живот няма да е без разочарование. Дългогодишните двойки ще се сблъскат заради тайни, които изведнъж се разкриват. Самотните сърца не могат да намерят сродна душа. https://astrorok.ru

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
loading...