Обща оценка

Телец

Изброявайки отличителните черти на Телец, може да се отбележи очарователна усмивка, изразителен външен вид и отлична структура на тялото. Освен това Телецът може да се похвали със своя гъвкав и нежен характер.

Лъв

Повечето от представителите на този знак имат лек тон на кожата, луксозна гъста коса и великолепен външен вид, благодарение на което привличат вниманието.

Везни

Те притежават естествен чар и са отлични разговарящи, а изисканите черти на лицето само запалват допълнителен интерес към хората от противоположния пол.

Скорпион

Ярки черти на този знак са изразената сексуалност, приятен тембър на гласа и безупречен контур на лицето.

Козирог

Характеризира се с изискан вкус и усърдни маниери, което прави трайно впечатление на събеседника.
Най-красивите представители на женските среди сред зодиакалните знаци.

Най-красивите представители на женските среди сред зодиакалните знаци

Овен

Жените, родени под знака на Овен, са собственици на ефектен и изразителен външен вид. Полагат много усилия, за да поддържат този имидж и знаят собствената си стойност.

Телец

Представителите на тази зодия бяха наградени от природата с изящен чар, благодарение на който не им липсва внимание от противоположния пол. В същото време постоянството и твърдата решителност са скрити зад външната мекота, благодарение на която жената Телец е в състояние да достигне върха на желанието си.

Близнаци

Жените близнаци, въпреки отличните природни данни, поради сложната си и двойна природа, често страдат от самота и плашат мъжете.

Рак

Жените-раци имат умело усещане за стил, поради което се открояват от тълпата и са много популярни сред останалите.

Най-красивите мъже в знака на зодиака

Козирог

Мъжете Козирози имат естетически характеристики и правилната физиологична структура на тялото. В допълнение, те са развили умението за съблазняване.

Лъв

Мъжката част, която се роди под този знак, има невероятна сила и увереност в собствените си способности.

Стрелец

Мъжете Стрелец имат необичаен външен вид. И дори въпреки нахалното си разположение, представителките на нежния пол активно проявяват интерес към тях.

Телец

Мъжете от този знак се характеризират с привлекателността на черти на лицето, а именно: ярки очи, пламенни устни и очарователна усмивка. В допълнение, те имат добри физически данни.

Близнаци

Мъжете близнаци са в състояние да поддържат форма и знаят своята стойност, следователно с течение на времето те само установяват позициите си сред кръговете на жените.

Не се разстройвайте, ако зодията ви не е в този списък. Резултатите се базират само на статистически данни и не забравяйте, че всеки човек е индивидуален. Не е необходимо да имате изключителен външен вид, за да бъдете привлекателни за противоположния пол, просто трябва да бъдете себе си и да вършите колосална работа по усъвършенстването всеки ден.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. БЪЛГАРИТЕ
 7. РИБОЛОВ
 8. ГЮВЕЧ
 9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 10. България – Китай 中国保加利
 11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

Lindsey Pelas

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 3. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
loading...