Без значение колко общо вие и вашата любов имате – роден град, хоби , любов към кучетата – местоположението и дейността на първата ви среща могат да създадат или разрушат една зараждаща се връзка. За съжаление, изборът на идеалното място въз основа единствено на оскъдния профил на вашия Bumble мач и няколкото разговора, които сте водили досега, не е много лесно.

За щастие можете да потърсите насоки към планетите. Вие и вашите потенциални зодиакални знаци могат не само да ви дадат представа за вашата съвместимост , но също така могат да ви помогнат да планирате първа среща, която със сигурност ще накара и двете страни да припаднат. Ето защо Мареса Браун, постоянният астролог на Shape , помогна за съставянето на този списък с идеи за първа среща въз основа на всеки зодиакален знак.

Готови ли сте да увеличите шансовете си омаете влюбените си, потърсете знака на вашата дата, вашия знак или и двете в списъка по-долу и планирайте съответно поведението си.

Овен (21 март – 19 април)

Като огнен знак, Овните са известни с това, че са детски, игриви и импулсивни. Те също така са склонни да бъдат силно състезателни, атлетични или най-малкото да се интересуват от спорт, тъй като са управлявани от Марс – Богът на войната, казва Браун. За да допълни съперническия им дух, Браун предлага да направите заедно нов кръг около парка или да гледате как играе любим спортен отбор, или да отидете в енергиен бар, като няколко идеи за първа среща, които могат просто да доведат до втора среща. заедно.

Телец (20 април – 20 май)

От всички слънчеви знаци Телците са най-големите домоседи и обикновено предпочитат да останат за една нощ на Netflix и да се отпуснат, вместо да посещават нов бар в центъра. Те също са големи любители на храната, така че първата среща може да включва приготвяне на вкусна храна заедно с красив комплект за поднасяне или вземане на храна за вкъщи от любим ресторант, казва Браун. За нощни срещи в града обаче Телците — които се управляват от Венера, планетата на любовта и красотата и имат класическо чувство за стил — могат да бъдат спечелени от вечер, прекарана в гледане на класически романтичен филм на тераса, а ако зима – в уютна обстановка у дома, казва Браун.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Управлявани от Меркурий, планетата на комуникацията, Близнаците жадуват за интелектуални дебати, умствена стимулация и непрекъснат разговор, споделя Браун. Като приказливи, остроумни хора, те обичат да се заобикалят с хора от всички слоеве на обществото, поради което груповата среща е идеалният излет. Идеите за първа среща, като например да се отбиете в партито на приятел, да се насладите на купон на фирмата или да разгледате изложба с шепа хора, да идете на плаж или басейн, всички ще задоволят нуждата на Близнаците да бъдат социална пеперуда – и ще създадат трайна връзка. „Колкото повече стимулация, колкото повече хора, толкова по-добре за тях“, казва Браун.

Рак (21 юни – 22 юли)

Този воден знак е толкова сантиментален и ориентиран към семейството, така че не се изненадвайте, ако Рак иска да доведе влюбената си у дома, за да се срещне с любими хора, казва Браун. Точно като Телците, Раците биха искали да приготвят домашно приготвена храна със своите ръце, но те също са и наивни романтици, които обичат да се просълзяват от време на време. Поради тази причина идеите за първа среща, като например да видите артист, който кара Рака да изрази всички свои чувства или да отидете на комедийно шоу, могат да помогнат да прехвърчат искри.

Лъв (23 юли – 22 август)

Управлявани от слънцето, Лъвовете са динамични, оптимистични и харизматични в основата си и винаги търсят начини да гарантират, че всички погледи са насочени към тях, казва Браун. Като такава, одобрена от Лъв идея за първа среща би включвала да ви отведе до очарователен петзвезден ресторант, който има естетически приятна атмосфера и впечатляващо меню, включващо тортата с раци, която всеки казва, че просто трябва да опитате. Тъй като са пълни с енергия, Лъвовете може да се насладят и на късна вечер на танци в най-популярния клуб в града.

Дева (23 август – 22 септември)

Точно като Близнаците, аналитичните и практични Деви се управляват от Меркурий, така че те имат умение за комуникация и събиране на информация, казва Браун. „Девите обичат да изследват всичко в рамките на един инч от живота си, без да оставят камък  върху камък върху, да разглеждат снимките и да се уверят, че знаем, че това е ястието, което бихме поръчали, това е коктейлът, който бихме поръчали и това би искала моята среща”, обяснява Браун. За идеи за първа среща тя предлага театрален фестивал, който е получил високи оценки във вестника, или разходка из красив парк. Отиването на изложба, посещение на ботаническа градина или разглеждане на местна галерия също са добре дошли първи срещи, тъй като те създават възможност за Девите да постигнат интелектуалната стимулация, за която жадуват, казва Браун.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Всички идеи за първа среща, които видите комикс, със сигурност ще накарат Везните да припаднат. Въздушният знак се управлява от Венера, така че те имат „стара школа“ за романтика, ценностно партньорство и тайно (или явно) се надяват да бъдат разклатени краката им, казва Браун. За да спечелите сърцето на Везни, изведете ги на вечеря със свещи, гледайте заедно залеза на плажа или на живописна гледка, или си организирайте пикник в парка, защо не с колбаси и вино, предлага тя. Везните също се интересуват от красота, така че посещението на модно ревю или личен стайлинг или преобразяване заедно може да помогне за създаването на връзка, добавя Браун.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Известни като интензивни, магнетични, лични и емоционални хора, Скорпионите се управляват съвместно от Марс, планетата на действието, и Плутон, планетата на трансформацията и прераждането. Ето защо, когато става дума за запознанства, те са склонни да търсят трансформиращи връзки, които ще ги предизвикат емоционално, казва Браун. За идеи за първа среща Браун предлага споделяне на храна в тиха, интимна обстановка или слушане на любим албум или изпълнител заедно, като и двете създават възможности за провеждане на задълбочени разговори . Ако сте близо до езеро, океан или река, помислете за резервация на обиколка с лодка или плаване по залез слънце, тъй като Скорпионите са водни знаци, които обичат да се мотаят край водата.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Управлявани от увеличаващия се Юпитер, планетата на богатството и изобилието, Стрелците имат нагласа „старай се или се прибирай вкъщи“, която влияе на всички аспекти от живота им, включително и на взаимоотношенията им. Те са естествено забавни, приключенски настроени, погълнати от жажда за скитания и ще направят почти всичко, за да разширят хоризонтите си. За да спечелите Стрелец, прегърнете вътрешния си смелчак и опитайте с рафтинг, каране на ATV или всяка друга дейност, която ще доведе до вълнуваща история в Instagram, предлага Браун.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Практични, трудолюбиви и дисциплинирани, Козирозите са постоянно в стремежа да постигнат целите си и след като ги срещнат, те не се страхуват да пеят своите похвали. „Те жадуват за признание и уважение, така че може да искат да се представят на първа среща или да се чувстват сякаш са с някой, който им помага да се представят“, казва Браун. Например, един Козирог  може да спечели билети за игра или баскетбол по време на работа и да положи усилия да гарантира, че влюбеният им знае, че шефът им ги цени. По същия начин, знакът на Земята обикновено обича да се разхожда първа среща би включвала поход или навигация по особено предизвикателна пътека, която ще им даде право да се самохвалят след това.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Управлявани от Уран, планетата на бунта и революцията, Водоносците не се страхуват да се отклонят от статуквото. Те обикновено са ексцентрични, нетрадиционни и научно ориентирани, поради което Браун предлага идеи за първа среща като скитане из научен музей, участие в конвенции за комикси или разглеждане на местен планетариум. Тъй като въздушният знак също е доста хуманитарен, може да им хареса да работят в кухня или да почистват плажа.

Риби (19 февруари – 20 март)

Рибите надничат винаги с глави в облаците, фантазират и бягат от реалния свят. Управляващата планета на водния знак Нептун замъглява рационалните мисли, така че те често са мечтатели, креативни и в унисон с емоциите си, казва Браун. В резултат на това те също гледат на живота през розови очила, добавя тя. За идеи за първа среща Браун предлага да посетите музей на изкуствата, да изживеете достойно за Instagram потапящо изживяване ил да си направите пикник край брега.