Гордостта не винаги е лоша. Имайки своята положителна част, човек е способен на саможертва и много по-достойни дела. Ако обаче това чувство се развие в гордост и суета, тогава такъв ход на нещата може да доведе човек до арогантност и пренебрежение към други хора. Ще се съсредоточим върху 5-те най-горди знака на зодиака.

Лъв

Безусловно оглавява списъка с най-гордите знаци на зодиака Лъв. Представителите на този знак са просто трансцендентално его и самонадеяност. Ако изведнъж възникне ситуация, която може да му създаде проблеми, в този момент веднага възниква стена на гордост. Тя позволява на Лъвовете да се дистанцират от проблема и да запазят спокойствие. Нищо чудно, че този знак на зодиака носи името на царя на зверовете, като него, хората от този знак също са в състояние да поддържат царствено спокойствие и сила във всяка ситуация. Гордостта на Лъва има своята положителна страна. Поради това качество, лъвовете рядко се вслушват в съвети отвън, което им позволява да постигнат голям успех в бизнес живота.

Кои са най-привлекателните зодии?

Скорпион

След Лъва е Скорпион. Хората от този знак са много силни сами по себе си. Те се отличават със самочувствие и упорит характер. Лъжите и измамите не носят духа. Ако поне веднъж заблудите този човек, значи завинаги ще бъдете в черния му списък на предатели. Яростта им е като разрушителен ураган, който изхвърля всичко по пътя си. Но чисто външно това са спокойни хора. Той може да възприема критиката, но почти винаги ще помни какво му е казано и кой го е казал.

Мъжете, зодиите и флиртът

Овен

3-то място в нашата класация е Овен. Това са много горди хора с добро бизнес умение. Основните им козове са сила и упоритост. Овенът е в състояние да действа, дори всичко да е против тях. Почти винаги са уверени в мненията си и не търпят несъгласие. Овенът просто не може да приеме измама на духа и ако разбере, че е бил измамен, веднага изгражда стена, наречена гордост. Преодоляването му ще бъде изключително трудно.

Какви са предпочитанията ви в леглото според зодията?

Рак

4-то място за Рака. Представителите на този воден знак се гордеят със семейството си. Раците напълно се разтварят в него и те ще защитават до последно членовете на семейството си, дори ако грешат. Въпреки че, трябва да кажа, Раците сами по себе си са хора в по-голямата си част безконфликтни.

Страстите на зодиите: Коя по какво полудява?!

Козирог

Затваря петте най-горди знака на зодиака Козирог. Много упорити и горди Козирозите създават впечатление за много студени и благоразумни хора. Но в случая с Козирог, това е по-скоро оръжие за самозащита. Въпреки че понякога гордостта наистина му помага да постигне целите си. Козирозите в себе си са много горди със способността си да останат спокойни и благоразумни във всяка ситуация.

Но има и обратната страна на гордостта им. Често може да се превърне в упоритост и тогава никога не можете да докажете нищо на упорит Козирог. Дори самият той да разбира, че греши, той не признава това. Също така гордостта често не му позволява да поиска помощ от приятели и роднини. Но ако самите те се нуждаят от помощта на Козирог, тогава той винаги е готов да им помогне. Козирозите обичат похвалите, но никога няма да кажете това. Гордостта няма да позволи.

Сега, когато знаете кои зодиакални знаци са най-горди от всички, можете успешно да взаимодействате с тях. Успехът на човек в света днес се определя от способността му да намира подход към когото и да било.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. БЪЛГАРИТЕ
 7. РИБОЛОВ
 8. ГЮВЕЧ
 9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 10. България – Китай 中国保加利
 11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

Candice Michelle

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 3. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
loading...