В нашата астрологична прогноза мъжете имат на какво да се радват – това е един от най -продуктивните месеци в годината. Но има някои опасности, които ретроградният Меркурий, който ще приключи на 19 октомври, ще донесе. Прочетете в мъжки хороскоп Joy-pup за всички зодии.

Овен

Мъжете Овни ще бъдат в центъра на вниманието през октомври. Единственият проблем е, че изобщо няма да ви хареса и ще ви даде несигурност относно предприемането на някои житейски стъпки. Не насрочвайте важни дела, срещи или преговори на 20 октомври. Това е денят на Пълнолунието, който ще се проведе под вашия зодиакален знак. Знакът Овен ще провокира конфликти, грубости, кавги, емоционални сблъсъци. Ако е възможно, прехвърлете всичко важно в началото на месеца, по -близо до Новолунието, което благоприятства всички начинания.

Телец

Промяната идва при вас, мъже Телец. За повечето от тях не винаги ще бъдете готови, но ще трябва да ги приемете. Началото на октомври ще бъде белязано от кариерно развитие или евентуална смяна на работата. Към края на месеца ще има много романтична атмосфера, която ще ви накара да се почувствате влюбени до безкрай. Просто не губете главата си, чувствата ви правят уязвими.

Близнаци

Чувството ви за сигурност ще бъде оспорено този месец. Трябва да преосмислите кръга си от приятели и да „почистите“ малко техните редици. Оставете само тези, които са потвърдили лоялността си през годините на приятелство. Ще бъде трудно да прекъснете отношенията с някои познати, но е необходимо, за да пуснете в живота си позитивни и нови хора. Новата среда ще ви вдъхнови за професионални възходи в кариерата ви.

Рак

Сега има период на ретрограден Меркурий, който ще продължи до 18 октомври. Обикновено хората са предпазливи по отношение на това явление и Раците също трябва да бъдат подготвени за неприятности. Не се занимавайте безразсъдно с всичко наведнъж, правилно преценете възможностите си. Финансови измами са възможни – те ще се опитат да ви измамят от пари. Дръжте се предпазливо и умно, за да не паднете на куката на безскрупулни хора.

Лъв

Мъжете Лъв ще изпитат натиска на обстоятелствата този месец, които няма да им позволят да се развиват. Следователно, началото на октомври ще бъде трудно морално, може да се развие есенна депресия. Не позволявайте на негативните емоции да завладеят, въпреки че може да е трудно. В тази ситуация има и положителен момент – кризата ще ви подтикне да предприемете активни действия.

Дева

Затегнете коланите – октомври ще бъде луд за вас. Месецът започва с много енергия на любовния фронт, вие и вашата половинка ще бъдете практически неразделни. Но по време на ретроградното движение на Меркурий бившата ви приятелка ще се отбие, което ще доведе до драма във връзката. Затова се пазете от появата на любовен триъгълник. През месеца ще демонстрирате голям успех в кариерата си и в крайна сметка очаквайте увеличение на заплатата.

Везни

Везните през октомври ще трябва да се срещнат с приятели, които сте стартирали от много години. Важно е да сте наясно с миналите си грешки и да поискате прошка, за да се освободите от кармичните дългове. Финансовите перспективи не предвещават нищо добро, въпреки че наистина имате нужда от пари точно сега. Не се спирайте на този въпрос, оставете натрапчивите мисли и парите ще дойдат сами.

Скорпион

Спрете да бъдете твърде строги към себе си, вината ви не ви позволява да отидете по -далеч в живота. До вас има много добри хора, които винаги ще се притекат на помощ, просто трябва да се научите да питате. Звездите се съветват да се настроят на положителна вълна и да правят някои интересни хобита или спортни дейности.

Стрелец

За мъжете Стрелец вътрешният свят се трансформира и професионалните усилия отстъпват на личния живот. Най -накрая ще обърнете повече внимание на дома и семейството си. 18-21 октомври е подходящ момент за пробив в кариерата и ръст на доходите. Възползвайте се от този шанс, защото това може да бъде постигнато чрез постоянство и активност.

Козирог

За Козирозите октомври ще се проведе под егидата на любовта. Ще бъдете бомбардирани с вълна от срещи и романтични срещи, но не се давете в това. Сред многото кандидати за вашето сърце има и вашата сродна душа. В средата на месеца са възможни неочаквани дълги пътувания или пътувания.

Водолей

Обърнете внимание на здравето си – тялото вече работи с последната си сила. Време е да му дадете почивка и спокойствие. Сега класовете по духовни практики, медитация, йога са много подходящи, по -добре е да се откажете от тежките физически спортове за известно време.

Риби

Есенният блус може да настигне мъжете Риби – веселото настроение ще бъде заменено от меланхолия и носталгия. Измъчващите мисли за тяхното предназначение и място в този свят могат да бъдат много обезпокоителни. Този месец може да има проблеми, които изискват незабавна намеса – повреда на оборудването, пробив на водоснабдяването, пожар.