Млад петричанин бе заснет да шофира безразсъдно, застрашавайки останалите участници в движението (ВИДЕО)

0
80

©

Видеонаблюдението, монтирано от Община Петрич, засне поредния неразумен водач на лек автомобил, съобщават от Общината.

В празничния 24 май същият прави опасни дрифтове в самия център на града – на едно от най-натоварените кръстовища.

Преглед на видеокамерите показва, че това се случва в ранните следобедни часове.

Установено е, че водачът на лекия автомобил е на 24 години – Тодор Здравков Стоянов. Той поставя в риск и останалите участници в движението.

Граждани, които стават свидетели на случая, веднага подават сигнал в РУ – Петрич и оттам се предприемат незабавни действия. Изискан е и записът от камерите на Общината. Същият е предаден.

Припомняме, че има монтирано видеонаблюдение на всички възлови кръстовища в град Петрич и записите от същите се следят в реално време.

 От Община Петрич отправят следния апел:

Спазвайте Закона за движение по пътищата, бъдете отговорни към своя и живота на другите, не си позволявайте излишна смелост, защото това може да коства много. Молим гражданите да подават сигнали на МВР, когато станат свидетели на подобно безумно поведение на пътя.

В тези ситуации трябва да бъдем безкомпромисни!

600) width=600; var height=Math.round(width * aspectRatio); $(‘#videoflashid97259’).height(height); $(window).resize(function(){ var width = document.getElementById(“videoflashid97259”).offsetWidth-1; if(width>600) width=600; var height=Math.round(width * aspectRatio); $(‘#videoflashid97259’).height(height); }); ]]>

Не пропускайте новините и през телеграм канала ни: https://t.me/ndt1eu

Source