Мис България 2016 от bTV Lady

0
806

bTV Lady ще излъчи конкурса „Мис България 2016”

В спектакъла участват младите звезди от „Гласът на България” – Тодор Гаджалов, Христо Младенов, Димитър Атанасов и Тихомир Митов

bTV Lady ще излъчи на 25 декември от 22:00 ч. конкурса „Мис България 2016”. Спектакълът е решен в стил Лебедово езеро и идеи, вдъхновени от класиката на Чайковски, с тематични тоалети в черно и бяло като вечната борба между мрака и светлината.

Режисьор е Мартин Желев. Хореографията е на Сабин Асенов. В програмата участват балет „Арабеск” със своя спектакъл „Лебедово езеро”, младите звезди от „Гласът на България” – Тодор Гаджалов, Христо Младенов, Димитър Атанасов, Тихомир Митов и изненадата на вечерта – Ейнджи Касабие, която дебютира като певица. Водещи са Марина Войкова – Мис България 2015, и Атанас Михайлов.

23-годишната Габриела Кирова от Варна е новата най-красива българка, която ще представи България в международния конкурс Мис Планет 2017.

Габи е на 23 години, бивша шампионка по художествена гимнастика. В колекцията си от титли има сребърен и бронзов медал от европейско първенство. На „Мис България 2016” тя излезе начело сред 17 момичета, избрани на регионални конкурси в цялата страна.

На второ място се класира Рени Радева (19) от Бургас, а на трето – 17-годишната Стилияна Станчева от Стара Загора. Макар в бъдеще да вижда себе си като блестящ юрист, от няколко години Рени съдийства в родната футболна трета дивизия, а Стилияна учи в търговска гимназия и работи като професионален модел.