Везни
23 септември – 23 октомври

Голяма компания се е събрала във вашия знак: Слънцето, Меркурий и Марс. Само вие можете да разваляте октомври за себе си – с прибързани и твърде емоционални действия през първото десетилетие.

Скорпион
24 октомври – 22 ноември

Първите десет дни ще светнат като прекрасен романтичен сън. Тогава ще има събуждане: съществува риск от трудности в бизнеса, а прекомерният стрес може да доведе до сериозен стрес.

Стрелец
23 ноември – 21 декември

През октомври може да има един недостатък – вашата амбиция, особено в периода от 15 -ти до 25 -ти. Но като цяло те ще бъдат доста разумни: месецът е успешен и имате всичко, за да хванете късмета си.

Козирог
22 декември – 20 януари

До средата на октомври ще се движите бързо, но сякаш по инерция. Тогава ще дойде дългоочакваният нов импулс. Животът ще блести с цветове и вие ще искате подвизи и експерименти във всички области.

Водолей
21 януари – 19 февруари

Очаква се месецът да бъде бурен. Шансовете да преодолеете вълната до успех и да преобърнете водата са почти еднакви. Но това няма да ви спре. Падайте във водата – излезте и опитайте отново.

Риби
20 февруари – 20 март

Ограничете романтичните очаквания. Началото на месеца изглежда обещаващо в това отношение, но най -вероятно надеждите няма да се сбъднат. В противен случай всичко ще бъде толкова добро, че любовта може да бъде отложена.

Овен
21 март – 20 април

Енергичен, красноречив, късметлия – това е за вас през октомври. Първите две десетдневки са чудесни както за бизнеса, така и за отношенията. И в третия се опитайте да не унищожите всичко, което успеете да постигнете с един замах.

Телец
21 април – 21 май

През първите десет дни вулканолозите трябва да останат близо до вас – очакват се изригвания. Тогава страстите ще отшумят, а останалата част от месеца ще бъде добра, особено за пътувания и учене.

Близнаци
22 май – 21 юни

“Лекар! Новият бизнес не върви добре, преговорите се развалят, оборудването се разваля, аз се сблъсквам с бившите. Какво стана с мен? ” – Имате обичайния ретрограден Меркурий. До 20 -ти всичко ще мине от само себе си. ”

Рак
22 юни – 22 юли

Новолунието на 6 октомври обещава да даде мощен положителен тласък на всички ваши начинания. От друга страна, пълнолунието на 20 -ти може да усложни нещата – бъдете внимателни.

Лъв
23 юли – 23 август

Слънцето, вашият небесен шеф, прекарва октомври във Везни, където е склонен да бъде слаб, но този път връзката му с Марс ще ви зареди с енергия. Месецът е добър, но в крайна сметка са възможни конфликти.

Дева
24 август – 22 септември

Есента ви е сезонът на носталгия. Вероятността за подновяване на старите връзки е доста голяма. Това важи и за бизнес контакти. Е, някои хора успяват да стъпят два пъти в една и съща река.