Мерил Стрийп: Ще се казва “Баба Миа!”

0
113

© Universal Pictures

Ще се казва “Баба Миа!”, докато го направим, шегува се актрисата Мерил Стрийп по повод плановете да се създаде трета серия на мюзикъла с песни на ABBA “Мама Миа!”.

Носителката на “Оскар” сподели, че не само е абсолютно за създаването на трети филм, но даже и има предложения как да се продължи сценария, така че нейната героиня Дона да може да се завърне от мъртвите.

Фенове помнят, че Дона бе убита във втората част на поредицата – “Мама Миа! Отново заедно”, която излезе през 2018. Във филма Стрийп пя дует като призрака на Дона заедно с екранната си дъщеря Софи, изиграна от Аманда Сейфрид.

В нова и обстойна устна история на Mamma Mia за списание Vogue, 74-годишната актриса обсъди хипотетична трета част на обичания мюзикъл.

“Навита съм на всичко. Трябва да си направя операция на коляното преди да започнат снимките, но ако има идея, която да ме развълнува, със сигурност съм там”, коментира тя.

Стрийп се пошегува с предложение за продължаване на историята. “Казах на продуцентката и създателка Джуди Креймър, че ако има начин да съживи Дона, съм съгласна. Или пък може да се случи както в сапунките – Дона да се завърне и да обяви, че всъщност сестрата й близначка е починала, а не тя”.

Креймър, която е създателка на оригиналния мюзикъл на Бродуей признава, че си е навлякла много проблеми с феновете, задето е убила героинята на Стрийп. Все пак тя казва, че възможностите да събере екипа отново са много.

Коментарите от актьори от екипа по повод включването им в трети филм са предимно позитивни. По-скептична е Сейфрид, която коментира: “Никой не е казал “не”, но никой и не е потвърдил. Честно казано, от студиото вероятно не могат да си ни позволят. Не ми харесва, че го казвам, защото бих направила “Мама Миа 3″ и за без пари, разбира се, но бизнесът ни е такъв”.

През лятото на 2020 тя бе споделила пред Entertainment Tonight оптимистични думи за потеницална трета част. “Знам, че всички бихме били адски щастливи да сме пак заедно”, коментира актрисата.

Не пропускайте новините и през телеграм канала ни: https://t.me/ndt1eu

Source